LiveBiz
Tatăl îi face o poză fetiţei sale lângă un cal. La o privire mai atentă, nu-i vine să creadă ce vede

Tatăl îi face o poză fetiţei sale lângă un cal. La o privire mai atentă, nu-i vine să creadă ce vede

LiveBiz » Familie » Tatăl îi face o poză fetiţei sale lângă un cal. La o privire mai atentă, nu-i vine să creadă ce vede

Botezuri, ceremonii de căsătorie, vacanţe sau alte întâmplări de zi cu zi – fotografiile sunt o modalitate excelentă de a imortaliza orice ocazie. „Vreau să vă văd zâmbind”, exclamă orice fotograf, făcându-şi subiecţii să apară veseli indiferent de starea lor.

Cu puţin efort, un fotograf va obţine o poză uimitoare pentru colecţia personală – dar dacă este cu adevărat norocos, va surprinde un cadru despre care toată lumea va vorbi zile în şir.

The Wolf 101.5 FM/Facebook

Exact aşa s-a întâmplat şi în cazul acestei fetiţe, când o zi obişnuită alături de familie a transformat-o într-o celebritate alături de prietenul său cabalin.

Potrivit publicaţiei Time Magazine, fotografia a fost iniţial încărcată pe platforma Reddit – şi a făcut furori. Această fetiţă se bucura de o zi frumoasă într-un cadru festiv, petrecându-şi ceva timp cu familia alături de caii Clydesdale ce galopau parcă pregătiţi de paradă.

Ea probabil a stat o vreme în preajma acestor creaturi maiestuoase, puţin temătoare să se apropie mai mult. Când şi-a făcut curaj, fetiţa s-a postat în faţa acestui armăsar impresionant, aşteptând să vadă flash-ul camerei.

„Zâmbeşte”, i-a spus tatăl, aflat în spatele camerei foto. A fost momentul în care aparatul a declanşat, iar scena a fost imortalizată…

The Wolf 101.5 FM/Facebook

Categoric, rezultatul nu a fost tocmai cel la care se aştepta tatăl şi restul familiei! Când a revăzut poza, tatălui nu i-a venit să creadă ce scenă minunată surprinsese.

Rasa Clydesdale este originară din Scoţia, iar exemplarele ce-i aparţin sunt cai de mare tracţiune, cu o personalitate puternică, dar şi deosebit de inteligenţi – o caracteristică destul de evidentă, în cazul în care acest armăsar a ajuns să rânjească la comandă!

După ce a fost postată online, această poză a devenit virală, fiind chiar considerată una dintre cele mai reuşite fotografii ale anului 2016 de către site-ul BuzzFeed – şi suntem siguri că familia fetiţei se bucură de această imagine la fel de mult ca şi noi!

Vă rugăm să distribuiţi această întâmplare amuzantă cu prietenii şi familia.