LiveBiz
„Renunţă la câine atunci când vei naşte” – i-a spus sora ei. A regretat 11 ani mai târziu când a văzut această scenă

„Renunţă la câine atunci când vei naşte” – i-a spus sora ei. A regretat 11 ani mai târziu când a văzut această scenă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » „Renunţă la câine atunci când vei naşte” – i-a spus sora ei. A regretat 11 ani mai târziu când a văzut această scenă

Oamenii au obiceiul de a-şi da cu părerea despre ceea ce femeile gravide ar trebui sau nu să facă. Deci, dacă o femeie însărcinată are un animal de companie, se pare că întreaga lume sare cu gura pe ea, susţinând sus şi tare că un copil şi un animal nu fac casă bună. Dar dragostea nu funcţionează aşa…

Nu degeaba oamenii care au animale în casă sunt mult mai relaxaţi şi mai fericiţi, iar copiii care cresc alături de un prieten necuvântător sunt mult mai responsabili şi mai atenţi la nevoile celorlalţi. În plus, chiar dacă unora nu le vine să creadă, există întotdeauna loc pentru încă o iubire. Nu trebuie să renunţi la o altă dragoste fiindcă inima ta este infinit de mare!

În 2007, o utlizatoare a platformei Imgur i-a spus în repetate rânduri surorii sale că nu ar trebui să păstreze câinele pentru că urmează să aibă un copil. Ceea ce nu ştia însă această femeie era că patrupedul şi nepoata ei vor deveni cei mai buni prieteni…

Din ziua în care fetiţa s-a născut, labradorul negru a fost întotdeauna alături de copil. Ocazional, câinele mai sustrăgea jucăriile fetiţei, dar în afară de asta ei erau întotdeauna foarte apropiaţi şi buni prieteni.

adderly / Imgur

Pe măsură ce fetiţa creştea, cei doi aveau o rutină ca în fiecare Duminică să vizioneze împreună desene animate.

adderly / Imgur
adderly / Imgur

Anii au trecut şi câinele a început să dea semne clare de îmbătrânire. Dar indiferent de ceea ce făceau, fie că se uitau la televizor, se jucau sau pur şi simplu se relaxau pe canapea, cei doi erau inseparabili.

adderly / Imgur
adderly / Imgur

Câinele o conducea pe cea mai bună prietenă a sa chiar şi la şcoală!

adderly / Imgur

Deşi trecerea timpului nu iartă pe nimeni, dragostea lor a rămas de neatins!

adderly / Imgur

Cum ai putea să nu iubeşti un câine care acceptă să se îmbrace ca o prinţesă doar pentru a o mulţumi pe cea mai bună prietenă a lui?

adderly / Imgur

În 2017, după 11 ani petrecuţi împreună, o sumedenie de aventuri şi experienţe minunate, câinele a trebuit să sufere o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea unor formaţiuni tumorale. Cea mai bună prietenă nu şi-a părăsit niciodată partenerul canin. Dacă asta nu este dragoste şi prietenie… atunci nu ştim ce e!

Iată scena care a făcut-o pe mătuşa fetiţei să regrete cele spuse cu mai bine de 1 deceniu în urmă…

adderly / Imgur

Aristotel spunea că „nimeni nu poate trăi fără prieteni, chiar dacă stăpâneşte toate bunurile lumii”. Cu alte cuvinte, nimic nu te face mai fericit decât un prieten, fie el şi necuvântător. 

Dacă sunteţi de acord cu această afirmaţie, împărtăşiţi tuturor celor dragi prietenia minunată dintre fetiţă şi labrador!

Ţi-a plăcut acest articol?