LiveBiz
Un căţeluş al cărui stăpân a murit ajunge singur pe stradă cu mesajul „Mi-e foame” atârnat de gât

Un căţeluş al cărui stăpân a murit ajunge singur pe stradă cu mesajul „Mi-e foame” atârnat de gât

LiveBiz » Animale » Un căţeluş al cărui stăpân a murit ajunge singur pe stradă cu mesajul „Mi-e foame” atârnat de gât

Solidaritatea de a-i ajuta pe alţii fără să te gândeşti la recompense este ceva rar în această societate globalizată, unde oamenilor le pasă atât de mult de numărul de „aprecieri” pe care îl primesc la o fotografie, încât le poate afecta chiar stima de sine. Din fericire, există întotdeauna câteva excepţii, cum ar fi cea pe care o vom vedea în continuare

După ce şi-a pierdut mama în urma unei boli, un căţeluş vagabond din Asia de Sud, a devenit complet neajutorat. Abia venit pe lume, nu ştia ce altceva să facă sau unde să se ducă. Când l-a văzut în această situaţie, un om fără adăpost, deşi nu avea niciun ban, a făcut tot ce a putut pentru a avea grijă de el.

Următoarele săptămâni nu au fost uşoare, dar nimic nu putea să-i împiedice să încheie ziua fericiţi că se au unul pe celălalt. Din păcate, când lucrurile păreau să meargă bine, a doua tragedie s-a abătut asupra celui mic: cel mai bun prieten al său, omul de pe stradă şi totodată cel care făcuse tot posibilul şi imposibilul să-l hrănească, a murit chiar în faţa ochilor lui…

Micuţul habar nu avea de ce oamenii se opreau din senin şi îi ofereau o mângâiere… cu toate acestea, el era din nou singur pe străzi şi fără niciun ajutor.

Din fericire, lucrurile nu se încheiaseră încă pentru micul patruped; un trecător, care deşi nu l-a adoptat în mod direct, i-a acordat câteva minute pentru a rupe un carton şi a-l pune la gâtul căţelului cu mesajul: „Mi-e foame”.

Acest lucru poate părea banal, dar impactul apariţiei căţeluşului cu acest mesaj a fost extraordinar!

Nu a durat mult până când vecinii au aflat despre el, ceea ce a generat în mod natural interesul câtorva oameni de a-l adopta, dar primul care a reacţionat a fost un fermier local care de ceva timp se ocupa cu salvarea câinilor nedoriţi.

Bărbatul cu inimă bună i-a adus mai întâi puţină mâncare şi apă căţeluşului, care a mâncat pe nerăsuflate şi a stabilit instantaneu o legătură frumoasă cu acel om. Fermierul a dus căţelul la ferma sa, locaţie unde puiul avea să-i întâlnească pe ceilalţi câini salvaţi din condiţii similare.

În cele din urmă, micul nostru războinic putea să se relaxeze şi să fie fericit, aşa cum ar trebui să fie orice căţeluş!

El a fost deja vaccinat şi va rămâne în grija fermierului până când o familie îşi va arăta interesul să-l adopte, dar până atunci, cel mic este mai mult decât fericit să aştepte alături de noii săi prieteni canini!

După atâta tristeţe cu care s-a confruntat la scurt timp după venirea sa pe lume, ne dorim ca acest căţeluş să fie fericit şi să profite la maxim de viaţă!

Urmăriți videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?