LiveBiz
Muncitorul salvează un pui de căprioară şi îl mângâie pe burtă. Reacţia sa când este eliberat face deliciul tuturor

Muncitorul salvează un pui de căprioară şi îl mângâie pe burtă. Reacţia sa când este eliberat face deliciul tuturor

LiveBiz » Animale » Muncitorul salvează un pui de căprioară şi îl mângâie pe burtă. Reacţia sa când este eliberat face deliciul tuturor

Unii oameni adoră să fie luaţi în braţe, ceea ce este uşor de înţeles. Este reconfortant, este comod şi ne face să ne simţim în siguranţă.

Aparent, acelaşi lucru se întâmplă şi cu animalele sălbatice. În timp ce mulţi dintre noi consideră că animalele sălbatice ar fugi la vederea oamenilor, nu a fost şi cazul unui pui de căprioară care tot ce îşi dorea atunci când a fost găsit era să fie ţinut în braţe.

Câţiva muncitori care lucrau la repararea unei linii de înaltă tensiune au găsit puiul de căprioară şi l-au salvat atunci când au început să elibereze zona de lucru.

YouTube

„Colegii mei şi cu mine eliberam un traseu din apropierea liniilor electrice şi am dat peste un pui de căprioară blocat pe direcţia copacului pe care aveam de gând să-l curăţăm”, a scris Justin Lewis, un utilizator YouTube, în subtitrarea videoclipului pe care l-a postat cu acest pui. „El se agăţase în nişte spini şi era destul de speriat după ce l-am scos de acolo.”

Creatura sălbatică tremura, aşa că au decis pe cât posibil să încerce să-l liniştească.

„Aşa că am început să îl mângâiem pe burtă pentru a-l calma… a funcţionat mai bine decât ne aşteptam, după cum puteţi vedea”, a explicat Lewis.

În loc să vrea să fugă din braţele bărbatului, micul pui de căprioară s-a lipit ca un magnet de acesta şi protesta de fiecare dată când muncitorul a încercat să-l pună jos.

YouTube

„L-am găsit pe acest pui şi l-am mutat din acea zonă, astfel încât să nu fie lovit de un copac şi am început să îi mângâiem burta, iar acum, când vrem să-l punem jos, acesta nu doreşte să coboare” – spune cineva pe filmare.

Un muncitor demonstrează că atunci când ţine puiul în braţe, acesta e liniştit, iar în momentul în care doreşte să-l lase liber, micuţul începe să plângă.

„Este răsfăţat, am răsfăţat un pui de căprioară”, spune un altul.

Privirea de pe chipul puiului este pur şi simplu adorabilă. El pare atât de fericit, mulţumit şi în siguranţă. Din fericire, mama puiului nu a stat prea mult plecată şi cei doi s-au reîntâlnit puţin mai târziu.

YouTube

„Ne-a urmărit în jurul zonei de lucru ca un căţeluş pierdut timp de aproximativ o oră, până când am observat o căprioară privindu-ne de pe deal”, scrie Lewis. „Presupunând că aceasta era mama lui, l-am dus cam la jumătatea pantei în timp ce ea ne urmărea cu atenţie. L-am lăsat jos, iar el a alergat direct la ea şi au plecat împreună.”

Este destul de ciudat că acest pui de căprioară s-a ataşat atât de uşor de muncitori, dar suntem bucuroşi că povestea are un final fericit.

Puteţi urmări întreaga aventură în videoclipul de mai jos:

Cum aţi fi procedat într-o astfel de situaţie? Vă invităm să vă spuneţi părerea în secţiunea de comentarii.

Ţi-a plăcut acest articol?