LiveBiz
Familia îşi îngroapă câinele lovit de maşină – Cu toate acestea, 14 ore mai târziu, el îi aştepta în faţa uşii de la intrare

Familia îşi îngroapă câinele lovit de maşină – Cu toate acestea, 14 ore mai târziu, el îi aştepta în faţa uşii de la intrare

LiveBiz » Animale » Familia îşi îngroapă câinele lovit de maşină – Cu toate acestea, 14 ore mai târziu, el îi aştepta în faţa uşii de la intrare

Există un moment dureros de care toți proprietarii de animale se tem, deşi mulți dintre aceştia ajung din nefericire să-l experimenteze la un moment dat în viață. Este şi cazul lui Glenn Maloney, care a trebuit să le spună copiilor săi că Mugsy, patrupedul familiei, nu le va mai bucura zilele cu prezenţa lui.

Era în jur de 3:00 după-amiaza când Maloney a aflat că Mugsy fusese lovit de o mașină în fața casei prietenei sale, Viola Tiszl, din Severna Park, Maryland.

“L-am ridicat pe Mugsy”, a declarat el pentru revista PEOPLE, dar şi-a dat ultima suflare în brațele mele.

YouTube

Bărbatul nu a vrut ca micuţii săi să vadă starea în care se afla câinele lor iubit, aşa că i-a rugat să rămână înăuntru.

El a verificat semnele vitale ale câinelui, dar a concluzionat că patrupedul Jack Russell în vârstă de 4 ani nu mai respira şi că inima i se oprise.

„Am fost foarte supărat. Aşa că l-am îngropat rapid şi nu le-am spus nici măcar copiilor”, a povestit Maloney în cadrul emisiunii The Oprah Winfrey Show. „N-am avut puterea să le povestesc copiilor până la ora şapte în acea seară că Mugsy a murit.”

YouTube

Pe seară familia a mers în apropierea casei pentru a ţine o mică ceremonie de rămas bun. Megan a întrebat dacă ar putea pune o cruce la mormântul lui Mugsy, iar Maloney i-a promis că se va asigura că va avea una în dimineaţa următoare. Au spus o rugăciune pentru Mugsy şi au revenit în casă.

În dimineaţa următoare în jurul orei cinci şi jumătate au fost treziţi de un zgomot ciudat venind dinspre uşa de la intrare. Când Maloney s-a dus să verifice ce se întâmplă, a rămas mut de uimire. Era nimeni altul decât Mugsy, câinele lor iubit.

YouTube

“Cainele dadea din coada cu o viteza ametitoare”, își amintește el.

Tiszl şi Glenn au fost destul de şocaţi şi speriaţi. Câinii din rasa Jack Russell sunt cunoscuţi pentru firea lor de vânatori de vulpi. Fără îndoială că atunci când Mugsy s-a trezit în acea groapă care îi era mormânt, a crezut că se află într-o astfel de vizuină şi a săpat până a ieşit afară.

YouTube

Veterinarii sunt de părere că cel mai probabil câinele s-a aflat în stare de şoc până când s-a dezmeticit şi a decis să sape pentru a se elibera.

„Veterinarul a spus că, probabil, după şase ore, el şi-a revenit şi a început să sape”, i-a povestit Tiszl lui Oprah, moderatoarea emisiuni. „Bătăile inimii şi restul erau atât de lente, încât nu era clar că trăieşte. Câinele nu prezenta semne vitale.”

Trebuie să auziţi povestea acestei familii chiar de la membrii ei, urmărind videoclipul de mai jos:

Distribuiţi acest articol cu prietenii și familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?