LiveBiz
Asistentul social trăise ca un singuratic: Însă după decesul său comunitatea e zguduită să afle marele său secret

Asistentul social trăise ca un singuratic: Însă după decesul său comunitatea e zguduită să afle marele său secret

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Asistentul social trăise ca un singuratic: Însă după decesul său comunitatea e zguduită să afle marele său secret

Majoritatea dintre noi putem recunoaşte un suflet singuratic când îl întâlnim. Sunt acei oameni despre care niciodată nu ştiţi prea multe, care se păstrează pentru ei înşişi şi nu au mulţi prieteni.

Deşi Alan Naiman a lucrat ca asistent social, un loc de muncă care implică întâlniri cu o mulţime de oameni diferiţi, în afara serviciului el a preferat să rămână un singuratic, nu s-a căsătorit niciodată şi nici nu a avut copii.

Pentru cei câţiva oameni care l-au cunoscut, ceea ce au aflat după trecerea lui în nefiinţă a fost un motiv de mare uimire. Un secret pe care îl ascunsese cu multă grijă vreme de zeci de ani.

Puţinii oameni care l-au cunoscut pe Alan au observat că acesta era foarte cumpătat cu banii, alegând mai degrabă să îşi repare pantofii cu bandă adezivă, decât să cumpere alţii noi, căutând mereu cele mai bune oferte la magazinele de alimente şi mâncând la restaurantele fast food.

Abia după moartea lui Alan, toată lumea a înţeles de ce a trăit o viaţă atât de modestă.

A investit cu înțelepciune

Alan a lucrat ca asistent social şi a câştigat un salariu anual de 67.234 dolari, potrivit CTV News. Dar, de asemenea, el a fost angajat la mai multe locuri de muncă secundare pentru a câştiga bani în plus, pe care i-a investit cu înţelepciune. În plus a moştenit o mică avere atunci când părinţii lui au părăsit această lume.

Uneori avea trei locuri de muncă în acelaşi timp.

WFMY News 2 / Facebook

Asistentul social din statul Washington a văzut în primul rând cât de dură este viaţa pentru mulţi copii, dar totodată a crescut alături de un frate mai mare care avea o dizabilitate în dezvoltare şi şi-a dedicat viaţa ca să-l ajute.

Alan rareori vorbea despre fratele său şi mulţi oameni nu ştiau că el a fost asistent maternal cu ani în urmă.

Acest lucru s-a aflat abia în 2013, atunci când fratele lui Alan a murit, iar el a decis să-şi cumpere o maşină sport pentru a-şi alina durerea.

WFMY News 2 / Facebook

La scurt timp după ce Alan a murit de cancer, în decembrie 2018, marele lui secret a ieşit la iveală.

În testamentul său, Alan a lăsat 11 milioane de dolari mai multor fundaţii de caritate pentru copii.

El a stabilit, de asemenea, ce sume vor ajunge la fiecare dintre aceste organizaţii. De exemplu: 2,5 milioane dolari au mers către Pediatric Interim Care Center care îi ajută pe copiii născuţi de mame toxicomane.

Cadouri generoase

Majoritatea organizaţiilor cărora Alan le-a lăsat bani nu au avut o relaţie personală cu acesta, inclusiv Pediatric Interim Care Center.

Alan a sunat organizaţia o singură dată în urmă cu câţiva ani pentru că avea nevoie de ajutor pentru a plasa un copil, dar cei responsabili nu l-au întâlnit personal.

De asemenea, el a lăsat bani organizaţiei de asistenţă maternală Treehouse.

El şi-a dedicat viaţa pentru a economisi banii pe care i-a câştigat, în beneficiul celorlalţi; Ce gest incredibil.

Distribuiţi acest articol prietenilor dvs. pe Facebook pentru a aduce un omagiu lui Alan şi eforturilor sale de a ajuta copiii aflaţi în dificultate.