LiveBiz
Câinele bătrân şi bolnav este găsit în mijlocul pădurii după ce a fugit îngrozit de zgomotul artificiilor

Câinele bătrân şi bolnav este găsit în mijlocul pădurii după ce a fugit îngrozit de zgomotul artificiilor

LiveBiz » Animale » Câinele bătrân şi bolnav este găsit în mijlocul pădurii după ce a fugit îngrozit de zgomotul artificiilor

Iniţial, salvatorii se temeau că cineva îşi abandonase câinele bătrân şi bolnav în pădure pentru a-şi găsi sfârşitul. Dar, după cum s-a dovedit ulterior, acesta fugise de acasă, înspăimântat fiind de zgomotul produs de artificii.

Rocky, un Ciobănesc în vârstă de 17 ani, trebuia să ajungă din nou în grija proprietarului său, iar cei de la Conway Area Humane Society au făcut tot posibilul să întreprindă acest lucru.

„Mulţumim tuturor acţiunilor dvs., proprietarul a fost identificat! Familia sa îl căuta pe Rocky de 4 zile. A dispărut brusc după ce a fost speriat de zgomotul produs de artificii. Rocky are 17 ani şi suferă de cancer. Suntem atât de bucuroşi că această poveste are un final fericit”, a declarat organizaţia de salvare a animalelor CAHS într-un comunicat oficial.

„Ura! Nu numai că a fost recuperat, dar am aflat că aparţine lui Pete, un bun prieten al CAHS! Să aveţi o zi frumoasă!”, a mai adăugat organizaţia într-o actualizare publicată pe pagina oficială de Facebook.

Din fericire, Rocky a fost găsit la timp şi a revenit în sânul familiei din care face parte!

Ţi-a plăcut acest articol?