LiveBiz
Nimeni nu credea că patrupedul şi copilul fac acest lucru. Drept urmare au luat camera şi i-au filmat…

Nimeni nu credea că patrupedul şi copilul fac acest lucru. Drept urmare au luat camera şi i-au filmat…

LiveBiz » Animale » Nimeni nu credea că patrupedul şi copilul fac acest lucru. Drept urmare au luat camera şi i-au filmat…

Câinii sunt parteneri de nădejde care ştiu să se facă îndrăgiţi de toată lumea, îndeosebi de către cei mici, pe care îi consideră fără doar şi poate drept cei mai buni prieteni.

Iar pentru că joaca este activitatea principală a copiilor, patrupezii se străduiesc întotdeauna să fie la înălţime. Este şi cazul protagonistului acestor imagini, un ciobănesc de Shetland, care îl distrează teribil pe băieţelul simpatic alături de care locuieşte.

Căţelul Pumpkin are o cantitate nemăsurată de energie, pe care decide să şi-o consume alături de copil. Câinele aleargă în jurul acestuia, iar micuţul râde din toată inima. Nu ai cum să nu zâmbeşti urmărind aceste imagini!

Copilul e tare amuzat de cursele pe care câinele familiei le face în jurul său cu o viteză ameţitoare. Mişcările sale sunt atât de imprevizibile, încât nici nu ştii din ce parte apare fericit în faţa copilului – parcă spunându-i prin lătratul vesel că şi-ar dori ca şi băieţelul să alerge alături de el.

Câinele se bucură de râsul contagios al băiatului şi îşi dă seama că dacă se va învârti la nesfârşit în jurul lui, tot atât va ţine şi distracţia. Iar pentru că patrupedul este atât de rapid, copilul nici nu mai ştie în ce parte să se uite.

Ciobăneştii de Shetland sunt câini de companie excelenţi pentru orice copil. Fiecare micuţ ar trebui să fie la fel de norocos cum este băiatul din aceste imagini, care are alături un câine loial, iubitor şi extrem de jucăuş. Dacă părinţii ştiu să aleagă cel mai potrivit câine pentru copilul lor, atunci relaţia dintre cei doi va fi întotdeauna bazată pe încredere şi afecţiune reciprocă.

Urmăriţi-i în videoclipul de mai jos pe cei doi prieteni de nedespărţit:

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia şi oferiţi-le tuturor un zâmbet binemeritat!