LiveBiz
Femeia salvează viaţa unui pisoi pentru a-l da în adopţie: acesta „decide” să rămână cu ea

Femeia salvează viaţa unui pisoi pentru a-l da în adopţie: acesta „decide” să rămână cu ea

LiveBiz » Animale » Femeia salvează viaţa unui pisoi pentru a-l da în adopţie: acesta „decide” să rămână cu ea

Din fericire, din ce în ce mai mulţi oameni se îndreaptă spre adăposturi pentru a adopta un prieten cu patru picioare care odată ajuns în familie, le schimbă viaţa pentru totdeauna. Dar cine pe cine alege? Nu este niciodată o coincidenţă şi se pare că alegem şi suntem aleşi în aceeaşi măsură.

Iată povestea unei prietenii sincere dintre un motan şi salvatoarea sa, o adevărată dragoste la prima vedere.

Orphan Kittens Montreal / Facebook

La începutul anului 2020, câţiva pisoi abia veniţi pe lume au ajuns la un adăpost de animale din Montreal, Canada. Puii au fost găsiţi pe stradă într-o stare foarte precară.

Mama lor lipsea de zile bune, iar micuţii aveau nevoie de îngrijire 24 de ore pe zi. O echipă de voluntari s-a ocupat de fiecare dintre ei în timp ce pisoii se chinuiau să supravieţuiască.

Orphan Kittens Montreal / Facebook

Jess, una dintre voluntare, l-a adus acasă pe cel mai mic dintre ei poreclit Baby Mars. Îl ţinea la căldură şi îl hrănea la fiecare două ore. La început nu era sigură că va supravieţui, dar se pare că „tigrişorul” avea o voinţă uriaşă de a trăi.

După multe zile şi nenumărate eforturi, în cele din urmă cel mic a început să-şi revină. Jess intenţiona să aştepte până când va fi complet pregătit pentru a-i găsi o familie adoptivă.

Orphan Kittens Montreal / Facebook

A venit şi ziua când trebuia să-l prezinte lui Coralie, o prietenă ce plănuia să-l ia în adopţie. Cu toate acestea, Baby Mars avea deja propriul său plan.

De îndată ce a întâlnit-o pe Jess, se pare că alegerea a fost deja făcută. El o urmărea tot timpul, fiind mereu lângă ea.

Orphan Kittens Montreal / Facebook

Deşi era foarte mic, a ştiut să se evidenţieze dintre ceilalţi fraţi ai săi pentru a atrage atenţia. În cele din urmă, Coralie a trebuit să cedeze acelei feţe dulci şi acelor ochi mari cu o expresie atât de umană.

Acum era cât se poate de clar că nu mai era necesar ca Jess să-i găsească pe cineva care să-l adopte pe Baby Mars, deoarece pisoiul îşi alesese deja familia potrivită.

Ţi-a plăcut acest articol?