LiveBiz
Câinele fără stăpân îşi pierde un ochi după ce a fost lovit în timp ce căuta mâncare prin gunoi

Câinele fără stăpân îşi pierde un ochi după ce a fost lovit în timp ce căuta mâncare prin gunoi

LiveBiz » Animale » Câinele fără stăpân îşi pierde un ochi după ce a fost lovit în timp ce căuta mâncare prin gunoi

Mulţi iubitori de animale duc o luptă constantă pentru a încerca să îi facă pe oameni să conștientizeze cruzimea abandonului.

Nu putem nega că milioane de animale trăiesc pe străzi, în condiții nefavorabile, confruntându-se cu multiple pericole. Riscurile la care se expun în fiecare zi căutând de mâncare sau un loc de odihnă implică, prin urmare, nenumărate posibilităţi când pot fi grav rănite.

Aceasta este povestea unui câine fără stăpân care a fost lovit de o motocicletă în timp ce scotocea gunoiul în căutarea unor resturi de mâncare.

Nu există informaţii despre persoana care se face responsabilă de acest accident nefericit.

Incidentul a fost grav şi aproape l-a costat viaţa. Din fericire, câţiva oameni au asistat la eveniment şi nu a durat mult până au apelat salvarea veterinară, care a ajuns rapid la faţa locului pentru a oferi ajutorul necesar.

„În jurul orei 22.20, echipa de salvare a primit un telefon pentru a-l ajuta pe acest biet câine. Cineva l-a văzut zăcând pe marginea drumului, fiind grav rănit”.

Rănile s-au dovedit a fi mult mai grave decât păreau, lovitura provocându-i o vătămare gravă ochiului drept. A fost necesară o intervenţie chirurgicală.

Grupul de salvare a declarat:

„A fost operat de urgenţă, dar medicii veterinari nu au reuşit să-i salveze ochiul drept. A supravieţuit, dar şi-a pierdut complet un ochi. În mod miraculos, recuperarea decurge în direcţia bună, este un căţeluş în care are încredere tot personalul. Mulţumim mult tuturor celor care l-au ajutat. De asemenea, dorim să mulţumim tuturor persoanelor care au făcut donaţii pentru a acoperi facturile medicale. „

La doar 23 de zile de la intervenţie, căţeluşul numit Black Bangpakong a reuşit să stea pe propriile picioare şi să-şi arate caracterul adorabil.

Suntem siguri că se va adapta să trăiască chiar şi cu un singur ochi şi îşi va găsi o familie care să-i ofere toată dragostea pe care o merită.

Deşi mulţi câini trăiesc pe străzi, sunt fiinţe minunate care te vor iubi necondiţionat, fără să aştepte nimic în schimb. Există întotdeauna motive pentru a adopta un câine vagabond.

Şi dacă nu puteţi adopta, puteţi lupta împotriva abandonului şi încuraja adopţia!

Ţi-a plăcut acest articol?