LiveBiz
Tânăra mamă refugiată a născut în subteranul metroului din Kiev: „O mică minune”

Tânăra mamă refugiată a născut în subteranul metroului din Kiev: „O mică minune”

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Tânăra mamă refugiată a născut în subteranul metroului din Kiev: „O mică minune”

Vremurile de criză impun şi îndatoriri ce trebuie îndeplinite, astfel o tânără de origine ucraineană şi-a născut frumoasa fiică în subteranul metroului din Kiev, într-un context cu adevărat dezolant. Tânără mamă a născut în timp ce conflictul dintre ruşi şi ucraineni a izbucnit în oraşul ei natal. Cu siguranţă nu acestea ar trebui să fie condiţiile în care o creatură mică se pregăteşte să vină pe lume, dar naşterea ei a reprezentat totuşi un simbol al luminii şi al speranţei într-un moment istoric foarte întunecat pentru întreaga lume.

Publicată de Старобільська багатопрофільна лікарня pe Vineri, 25 februarie 2022

Odată cu izbucnirea conflictului dintre cele două ţări, o parte a populaţiei Kievului şi-a căutat imediat refugiu în subteranele metroului, sperând să scape în siguranţă. Aici s-au întâlnit multe realităţi diferite şi multe vieţi au ajuns să se schimbe radical în doar câteva ore. În mulţimea adunată în acel loc s-a aflat şi o tânără însărcinată în vârstă de 23 de ani. Situaţia era dramatică, dar nu exista altă opţiune: fata trebuia să nască şi a făcut acest lucru chiar în metroul oraşului ei, cu ajutorul unor agenţi de poliţie şi a altor refugiaţi. Naşterea micuţei Miaa reprezentat un adevărat „miracol”, care a adus puţină lumină şi speranţă celor care trăiesc momente cu adevărat dramatice. Nu întâmplător fotografiile proaspetei mame şi ale bebeluşului său fac înconjurul lumii.

Mia was born this night in stressful environment- bombing of Kyiv. Her mom is happy after this challenging birth…

Publicată de Hanna Hopko pe Vineri, 25 februarie 2022

Ofiţerul Mykola Shlapak a relatat că a ajutat-o ​​pe tânără să nască şi că puţin mai târziu a chemat o ambulanţă care le-a transportat pe amândouă, mamă şi fiică, la spital, unde din fericire medicii le-au confirmat că totul este sub control.

A deveni mamă este un moment important, stresant, dar frumos: nici nu ne putem imagina cum a putut fi pentru această tânără să nască în acest mod ciudat. Nu există cuvinte pentru a descrie teama pe care trebuie să o fi simţit, dar ea a spus că este foarte fericită că a născut şi că totul a mers bine. Se pare că Mia nu este singurul copil născut în aceste condiţii: o altă femeie a adus pe lume un băiat. Ştiri care ne pun pe gânduri şi care pe de o parte reuşesc să aducă puţină speranţă pentru viitor.

Ţi-a plăcut acest articol?