LiveBiz
Un câine se furişează din casă şi ajunge să fie „arestat”: fotografia cu agenţii de poliţie este de tot hazul

Un câine se furişează din casă şi ajunge să fie „arestat”: fotografia cu agenţii de poliţie este de tot hazul

LiveBiz » Animale » Un câine se furişează din casă şi ajunge să fie „arestat”: fotografia cu agenţii de poliţie este de tot hazul

Animalele de companie sunt adesea protagonistele celor mai frumoase poveşti şi aventuri. În Germania, un câine a devenit subiectul unei evadări uimitoare, care s-a încheiat cu… o arestare! Se pare că patrupedul a scăpat din casa unde locuieşte, în satul Ziegenbach, pentru a-şi oferi o bucurie ieşită din comun.

Din nefericire, în scurta sa călătorie, câinele a întâlnit câţiva biciclişti despre care nu s-ar fi gândit niciodată că ar putea să-l „trădeze”. Odată ce poliţia a fost alertată, deoarece toţi îl credeau pierdut, ofiţerii l-au urcat în maşină şi crezând că l-au salvat, au făcut o poză foarte frumoasă. Păcat că năzdravanul patruped a fost singurul care nu a râs!

Facebook / Polizei Mittelfranken

Când câinele a dat peste biciclişti, animalul a crezut că a găsit un grup de oameni amabili şi nu „trădători” care să-i întrerupă aventura imediat ce a început. Bicicliştii, totuşi, ca nişte buni cetăţeni, au alertat imediat autorităţile locale, raportând câinele dispărut. Doi ofiţeri au sosit rapid la faţa locului şi luat căţelul în maşină, bucuroşi că l-au „salvat”.

În maşină au făcut o fotografie foarte frumoasă, în care cei doi poliţişti zâmbesc fericiţi, în timp ce câinele este puţin susprins. Expresia sa este de tot hazul! Pare destul de îngrijorat de situaţie şi singurul lucru pe care şi-ar dori să-l facă este probabil să scape din maşină!

Posted by Polizei Mittelfranken on Tuesday, November 10, 2020

După ce glumele legate de fotografie s-au consumat, poliţia locală a reuşit să-i găsească pe stăpânii câinelui năzdravan şi l-au returnat în cele mai bune condiţii.

Totul e bine când se termină cu bine.

Ţi-a plăcut acest articol?