LiveBiz
Zeci de anvelope erau descărcate pe terenul său noapte de noapte: îl găseşte pe vinovat şi i le aduce în faţa uşii

Zeci de anvelope erau descărcate pe terenul său noapte de noapte: îl găseşte pe vinovat şi i le aduce în faţa uşii

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Zeci de anvelope erau descărcate pe terenul său noapte de noapte: îl găseşte pe vinovat şi i le aduce în faţa uşii

Răbdarea oricărei persoane are limite. Aceasta este o observaţie universală, dar este cu atât mai mult pentru protagonistul acestei poveşti de „răzbunare”, care a fost nevoit să acţioneze pentru a pune capăt unui abuz care a rămas nepedepsit de prea mult timp.

Răbdarea are limite, iar aceste limite pentru un fermier din Marea Britanie pot fi cuantificate în câteva tone de deşeuri, aruncate necorespunzător pe terenul său. Iată cu ce idee a venit pentru a se „răzbuna” pentru acest act de laşitate.

Imagine: what’s the channel

Stuart Baldwin este un fermier în vârstă de 56 de ani, care locuieşte în Wigan, o suburbie a oraşului Liverpool. În fiecare an, bărbatul este obligat să scape de câteva tone de deşeuri, pe propria cheltuială, în principal anvelope uzate pe care cineva rău intenţionat le lasă peste noapte pe proprietatea sa.

Imagine: clearwaste.com

Aceste episoade se repetă foarte des, dar omul a reacţionat întotdeauna cu o răbdare şi o toleranţă care l-ar face invidios chiar şi pe faimosul Iov al pildelor biblice. Totul până într-o zi când până şi bietul Stuart s-a săturat.

Imagine: pxhere

A instalat un sistem de supraveghere şi l-a prins pe vinovat în fapt. Un altul în locul său s-ar fi enervat foarte rău şi s-ar fi prezentat la uşa respectivului pentru a-i denunţa acţiunile.

Imagine: what’s the channel

Cu toate acestea, domnul Baldwin a rămas în continuare un gentleman; Acesta l-a întâlnit pe vinovat, care nu a putut nega dovezile, şi l-a îndemnat să-i elibereze terenul de deşeuri cât mai curând posibil. Au trecut câteva zile, dar situaţia a rămas neschimbată.

Imagine: what’s the channel

În faţa unei asemenea nepăsări, fermierul ştia ce are de făcut. Cu ajutorul câtorva vecini, a adunat până la ultima anvelopă şi le-a descărcat pe toate în faţa casei acestui om lipsit de orice urmă de bun simţ. Când s-a uitat pe fereastră, vinovatul s-a trezit cu intrarea în casă ocupată de aproximativ 400 de anvelope de diferite dimensiuni.

Imagine: what’s the channel

Problema nu este încă rezolvată. Un judecător va trebui să se pronunţe acum. Ambele acţiuni sunt ilegale, dar este necesar să se stabilească cine este cu adevărat vinovat şi dacă Stuart s-a comportat în acest mod din „autoapărare”.

Imagine: what’s the channel

Bărbatul şi-a postat acţiunea pe reţelele de socializare, primind o mulţime de comentarii şi aprecieri pozitive. Abordarea sa nu a fost cu siguranţă una „legală”, dar din fericire a ales calea nonviolenţei. În aşteptarea unei hotărâri din partea tribunalului, internetul l-a achitat deja în mare măsură!

Imagine: what’s the channel
Ţi-a plăcut acest articol?