LiveBiz
În loc să-i ofere ajutor, proprietarul şi-a abandonat căţeluşa când aceasta s-a îmbolnăvit

În loc să-i ofere ajutor, proprietarul şi-a abandonat căţeluşa când aceasta s-a îmbolnăvit

LiveBiz » Animale » În loc să-i ofere ajutor, proprietarul şi-a abandonat căţeluşa când aceasta s-a îmbolnăvit

Un grup de salvare din Thailanda a primit un telefon de la un bun samaritean despre un câine aflat în stare deplorabilă şi care avea nevoie disperată de ajutor.

Căţeluşa stătea întinsă pe pământ, complet neajutorată, după ce proprietarul ei a dat-o afară şi a abandonat-o când s-a îmbolnăvit.

Tot ce putea face era să zacă în acel sanţ şi să-şi aştepte sfârşitul.

Din fericire, persoană care a găsit-o a reuşit să o aducă într-o locaţie mai sigură şi să-i dea mâncare şi apă până la sosirea ajutoarelor.

Echipa de salvare a decis să o numească „Moo Grill” pe această căţeluşă dulce. Salvatorii au dus-o de urgenţă la veterinar, unde fost suspusă unui examen medical complet, radiografii şi analize de sânge.

Din păcate capul lui Moo se înclină în lateral din cauza unui spasm al sistemului său nervos, dar acest lucru nu-i va afecta viaţa de zi cu zi.

Moo era foarte slăbită şi avea un drum lung de parcurs înainte să se poată recupera complet. A fost trecută pe o dietă specială şi hrănită progresiv, mereu cu afecţiune. Oamenii i-au arătat dragostea şi atenţia pe care le merita întotdeauna. Odată ce a devenit suficient de puternică, a fost transferată într-o casă de plasament unde şi-a continuat recuperarea.

Astăzi, Moo are o nouă stăpână şi arată ca un câine total diferit. Este fericită, sănătoasă şi extrem de recunoscătoare pentru că a primit o nouă şansă la viaţă!

Vă invităm să urmăriţi impresionanta ei poveste în videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?