LiveBiz
Câinele se încovoaie de frică după ce a fost abandonat de trei ori de către cei care i-au promis toată dragostea

Câinele se încovoaie de frică după ce a fost abandonat de trei ori de către cei care i-au promis toată dragostea

LiveBiz » Animale » Câinele se încovoaie de frică după ce a fost abandonat de trei ori de către cei care i-au promis toată dragostea

În momentul adoptării unui câine din adăpost, mulţi ar spune că viaţa lui va avea un final fericit, sau că, după ce va părăsi strada, va putea în sfârşit să primească toată dragostea pe care o merită.

Din păcate, realitatea nu este este aşa în toate cazurile. Există creaturi care experimentează abandonul iar şi iar de-a lungul vieţii. Unul dintre acei nefericiţi este Finn Alexander, un Chihuahua traumatizat de cruzimea umană.

Povestea lui Finn a devenit cunoscută în 2014, când a fost salvat de pe străzi şi dus la un adăpost.

Acolo, voluntarii au reuşit să-l reabiliteze şi în scurt timp a fost gata să-şi găsească o familie iubitoare. Fiind un căţeluş carismatic, nu a fost dificil pentru micuţul blănos să câştige inimile mai multor familii dornice de adopţie.

Finn avea mai multe persoane interesate să facă parte din casa lor. Dar numai una îl putea duce acasă.

Adăpostul a urmat tot protocolul legal pentru a aproba adopţia şi micul Chihuahua a plecat rapid spre noua sa casă, unde toţi sperau că va fi fericit pentru tot restul vieţii sale. Din păcate, nu a fost aşa! Motivele sunt necunoscute, dar realitatea este că în 2019, la 5 ani de la adopţie, căţeluşul s-a întors în adăpost.

Într-un episod confuz, Finn a rămas din nou fără casă, dar oamenii care l-au salvat şi l-au adus la adăpost şi-au asumat sarcina de a-i găsi o nouă casă. Totul părea că merge bine şi într-un mod cu totul incredibil viaţa i-a oferit câinelui o nouă şansă de a fi fericit.

Deşi agonia lui Finn era departe de a se fi încheiat, bietul patruped a experimentat din nou abandonul.

Aparent, micul patruped a fost abandonat într-un parc, însoţit de toate lucrurile sale. Familia lui l-a părăsit după ani de zile în care a stat în grija lor.

Acest mic prieten nu merita un asemenea dispreţ.

„În 2021, a fost găsit abandonat într-un parc cu toate lucrurile sale şi apoi transferat la adăpostul pentru animale Denton. Nu te poţi ascunde de voluntarii salvatori şi de microcipurile care nu mint! „- au scris cei de la adăpost pe pagina lor de Facebook pe data 4 aprilie.

După ani buni în care a fost doar victima insensibilităţii umane, căţeluşul şi-a modificat postura fizică dezvăluind groază şi neîncredere. Nimeni nu poate şti cu siguranţă ce le-a trecut prin minte foştilor stăpâni ai lui Finn, dar nimic nu justifică răul pe care i l-au făcut.

De această dată însă, salvatorii nu vor ceda până nu-i găsesc casa cu adevărat potrivită.

Acum CAMO Rescue, Dental Animal Shelter şi Dallas Animal Shelter îşi dau concursul pentru a se asigura că noua lui casă va fi şi ultima.

Trebuie specificat faptul că după ce i s-a întâmplat în trecut, persoanele interesate vor trece printr-un proces de selecţie extrem de riguros.

Finn chiar merită să-şi găsească o familie adevărată!

Ţi-a plăcut acest articol?