LiveBiz
Acest câine a îndurat abuzuri repetate, până când vecinii iau decizia îndrăzneaţă de a invada curtea proprietarului

Acest câine a îndurat abuzuri repetate, până când vecinii iau decizia îndrăzneaţă de a invada curtea proprietarului

LiveBiz » Animale » Acest câine a îndurat abuzuri repetate, până când vecinii iau decizia îndrăzneaţă de a invada curtea proprietarului

Ani de zile, un Golden Retriever a îndurat cele mai mari abuzuri din partea proprietarului său.

De multe ori a fost bătut, înlănţuit, lăsat fără mâncare şi cu botul legat cu bandă adezivă.

Răbdarea vecinilor a ajuns la final atunci când au observat că patrupedul devenea din ce în ce mai deprimat.

Într-una din zile, câinele a lătrat isteric mai mult timp, apoi s-a culcat şi a rămas nemişcat pe betonul rece. Vecinii şi-au dat seama că în acest ritm, câinele va pierde curând lupta cu viaţa. Aceştia au luat decizia îndrăzneaţă de a intra în curte.

Oamenii au sărit peste gard, au eliberat câinele şi l-au luat la ei acasă. L-au numit Alfie. Cuplul era conştient de faptul că abuzurile extreme l-au lăsat pe Alfie vulnerabil şi sensibil. L-au tratat cu multă răbdare şi iubire, sperând că uşor îşi va reveni în urma experienţelor îngrozitoare prin care a trecut.

Curând, Alfie a început să aibă încredere în noii săi părinţi adoptivi. El a devenit viaţa şi sufletul casei cu comportamentul său vesel şi bucuria debordantă.

Şi-a însoţit proprietarii la fiecare picnic pe care aceştia l-au organizat şi a fost în centrul atenţiei mereu, devenind un membru cu drepturi depline al familiei.

Alfie s-a ataşat nespus de jucăria primită, probabil prima pe care a avut-o vreodată. Transformarea lui Alfie este de necrezut, deoarece acum pare a fi cel mai fericit câine din lume!

Sperăm ca tot mai mulţi oameni să se inspire din acest lucru şi să înceteze să mai fie observatori tăcuţi ai abuzurilor.

Distribuiţi acest articol cu toţi iubitorii de animale.

Ţi-a plăcut acest articol?