LiveBiz
„Te iubesc!”: băieţelul de 1 an îşi salută fratele mai mare care pleacă la liceu în cel mai dulce mod

„Te iubesc!”: băieţelul de 1 an îşi salută fratele mai mare care pleacă la liceu în cel mai dulce mod

LiveBiz » Familie » „Te iubesc!”: băieţelul de 1 an îşi salută fratele mai mare care pleacă la liceu în cel mai dulce mod

Câtă afecţiune poate fi între fraţi! Există un videoclip care a devenit rapid viral în care fiul cel mare al Lisei James, mama irezistibilului micuţ protagonist al acestei poveşti, pleacă la liceu.

Se pare că fratelui de un an nu pare să-i pese prea mult, până când schimbul de salutări devine din ce în ce mai intens între cei doi. Un frăţior distras de mâncarea lui care nu pare să-l asculte pe cel mai mare care este pe cale să plece de acasă, dar care apoi explodează într-un schimb de „Te iubesc!” care s-ar putea să nu se termine niciodată.

Aşezat pe scaunul său înalt de luat masa, este absorbit de farfuria lui cu mâncare şi nici nu pare să-şi observe fratele care pleacă la liceu. Totuşi, când fratele lui mai mare îl salută şi îi spune că îl iubeşte, micuţul răspunde imediat cu un „Te iubesc!” adorabil. „Te iubesc!” spune din nou fratele cel mare, răsunând ca un crescendo de salutări. Un nou joc între fraţi şi un videoclip drăgălaş pe care mama Lisa l-a postat cu mândrie pe net.

„Sigur, cel mic este un băieţel adorabil”, a spus mama lui, „dar este atât de afectuos, încât toată lumea îl iubeşte. Doamne, mai bine să nu te uiţi prea atent la felul în care îşi mănâncă supa!”

Pe net, comentariile internauţilor au fost foarte amuzante: „Bravo micuţule”, a scris un băieţel „I-ai făcut ziua fratelui tău mai frumoasă, dar şi pe a mea!” „Bună mama Lisa” a scris o femeie „chiar ai o familie de care să fii mândră. Desigur, oare cât de greu îţi este să cureţi bucătăria după ce micuţul termină de mâncat!”

Chiar dacă nu aveţi un frate sau o soră, urmăriţi acest scurt videoclip – cu siguranţă vă va încălzi inima!

Ţi-a plăcut acest articol?