LiveBiz
Această căţeluşă îşi pierduse toţi cei 7 pui în incendiu şi refuza să mai mănânce – Priviţi-o când întâlneşte alţi căţei orfani

Această căţeluşă îşi pierduse toţi cei 7 pui în incendiu şi refuza să mai mănânce – Priviţi-o când întâlneşte alţi căţei orfani

LiveBiz » Animale » Această căţeluşă îşi pierduse toţi cei 7 pui în incendiu şi refuza să mai mănânce – Priviţi-o când întâlneşte alţi căţei orfani

Pierderea cuiva drag este o experienţă teribilă – iar acest lucru este valabil mai ales dacă se întâmplă în urma unui accident.

Viaţa poate părea dificilă după o astfel de tragedie. Nu există nimic mai rău decât să vezi că cineva pe care îl iubeşti dispare de lângă tine şi tu nu poţi face nimic pentru a opri asta.

În data de 20 februarie 2017, Jessica Woodruff a simţit cum totul se prăbuşeşte în jurul său.

Un incendiu izbucnit în hambar s-a transformat într-o tragedie cumplită pentru animalele din interior care practic au ars de vii.

Focul a luat vieţile a patru capre şi a unui porc. Dar, poate cea mai mare tragedie dintre toate, a fost aceea că Daisy, căţeluşa familiei, şi-a pierdut puii de numai 3 săptămâni.

Jessica a încercat să îi salveze, dar a fost prea târziu. A privit neputincioasă, pe măsură ce bieţii căţei ardeau de vii.

De asemenea, a trebuit să o ţină pe căţeluşa Daisy, care încerca cu disperare să intre în hambarul cuprins de flăcări.

Inside Edition / YouTube

„A durat doar câteva minute. A fost groaznic”, a mărturisit Jessica, care crede că focul a pornit de la o sursă de căldură care era instalată pentru a ţine de cald animalelor.

Daisy a fost zdrobită în urma incidentului. Ea a devenit deprimată şi a refuzat să mai mănânce.

Dar, probabil, cea mai mare durere pentru stăpână a fost să o vadă mergând la hambar în fiecare zi, unde se aşeza în faţa uşii, aşteptând. Era clar că îşi dorea din adâncul sufletului să-şi vadă puii.

Inside Edition / YouTube

Jessica îşi dorea cu disperare să o ajute pe Daisy. Aşa că i-a venit o idee – a intrat pe Facebook şi a postat un anunţ, întrebând dacă ştie cineva despre existenţa unor pui din zonă care ar avea nevoie să fie adoptaţi.

Nu a trecut mult timp până când o femeie pe nume Lorna Murphy să-i răspundă. Căţeluşa ei, Chloe, a murit la scurt timp după ce adusese pe lume 8 pui blănoşi.

Lorna şi Jessica au stabilit o întâlnire la care a participat şi Daisy.

Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a vedea ce se întâmplă atunci când Daisy întâlneşte puiuţii – pur şi simplu copleşitor!

Unii susţin cu tărie că patrupezii nu au sentimente. Dar această poveste dovedeşte cu adevărat contrariul!

Fapta făcută de Jessica a fost doar pentru a o ajuta pe prietena sa blănoasă să treacă mai uşor peste nefericitul eveniment – nimeni nu trebuie să aibă parte de ceva atât de trist, nici măcar un câine.

Vă rugăm să împărtăşiţi această poveste dacă sunteţi de acord că Jessica a procedat corect!

Ţi-a plăcut acest articol?