LiveBiz
Singura dorinţă de Crăciun a câinelui trist din adăpost era să-şi găsească o casă plină de dragoste

Singura dorinţă de Crăciun a câinelui trist din adăpost era să-şi găsească o casă plină de dragoste

LiveBiz » Animale » Singura dorinţă de Crăciun a câinelui trist din adăpost era să-şi găsească o casă plină de dragoste

Un câine pe nume Bobby fost abandonat de familie şi a ajuns fără vina lui în grija adăpostului Miami Dade Animal Services. În scurt timp el a reuşit să înduioşeze inimile tuturor voluntarilor cu personalitatea sa minunată.

Dar, în ciuda comportamentului său adorabil, Bobby era ignorat de toţi cei care vizitau adăpostul pentru a adopta un animal de companie.

Trecuse atât de mult timp, încât bietul Bobby a fost pus pe lista neagră. Echipa a început să se îngrijoreze că Bobby nu îşi va găsi niciodată o familie şi că în cele din urmă va sfârşi eutanasiat.

Voluntarii au decis să publice pe Facebook o poză foarte tristă ce-l înfăţişa pe Bobby îmbrăcat cu o hăinuţă cu tematică de Crăciun, explicând că patrupedul avea mare nevoie de o familie şi că vor suporta chiar ei toate taxele de adopţie.

Imaginea în care Bobby apare deosebit de abătut a devenit rapid virală şi o mulţime de persoane şi-au arătat interesul de a-l primi în casele lor cu braţele deschise.

Din fericire, au găsit casa perfectă unde Bobby îşi va petrece Crăciunul! Acum îşi poate purta hăinuţa verde, mai degrabă într-o casă iubitoare, decât într-un adăpost unde avea toate şansele să aibă un sfârşit trist.

Există o mulţime de animale în adăposturi care speră la o viaţă mai bună în acest sezon de sărbători.

Distribuiţi povestea lui Bobby, astfel încât mai mulţi oameni să fie inspiraţi să adopte un animal de companie care chiar merită să fie tratat cu dragoste şi respect!

Ţi-a plăcut acest articol?