LiveBiz
Un câine fără adăpost ajunge în autobuz şi se aşază pe scaun ca un pasager – Reacţia şoferului este perfectă

Un câine fără adăpost ajunge în autobuz şi se aşază pe scaun ca un pasager – Reacţia şoferului este perfectă

LiveBiz » Animale » Un câine fără adăpost ajunge în autobuz şi se aşază pe scaun ca un pasager – Reacţia şoferului este perfectă

Dragostea faţă de animale nu ţine cont de vârstă, de situaţia financiară, sau de mediul social din care facem parte. Există iubitori de animale în întreaga lume, care îşi asumă responsabilitatea în fiecare zi pentru a îmbunătăţi viaţa necuvântătoarelor.

Uneori poate fi persoana la care te aştepţi cel mai puţin; casiera de la supermarketul local, profesorul de la şcoala unde învaţă copilul tău, sau, ca în cazul de faţă, un şofer de autobuz.

Gestul plin de altruism pe care l-a făcut acest şofer este atât de emoţionant şi pozitiv, încât le-a făcut ziua mai frumoasă tuturor celor care au aflat de această întâmplare.

Şi partea cea mai bună: întreaga scenă a fost surprinsă pe camera video…

Santiago, Chile. Un şofer de autobuz aflat pe traseul obişnuit vede un câine urcând în spatele unui bărbat. Ideea iniţială a şoferului a fost că patrupedul era animalul de companie al omului respectiv, dar în momentul în care a ajuns la ultima staţie a văzut că patrupedul se afla încă pe scaun.

Stătea la fel ca orice alt pasager obişnuit, privind prin fereastră lumea de pe stradă.

Şoferul a decis că nu va forţa câinele să coboare la capătul traseului, nu doar pentru că era departe de locul în care patrupedul se urcase, dar şi pentru că afară era destul de frig. Ce a făcut în schimb, a fost să întoarcă autobuzul şi să continue traseul stabilit în sens invers.

Este un adevărat exemplu de a te purta cu animalele aşa cum trebuie să fie tratate. Şi în timp ce mulţi oameni ar putea reacţiona negativ la faptul că patrupedul era aşezat pe un scaun, acest lucru nu l-a deranjat deloc pe şoferul autobuzului. De fapt, bărbatul a şi filmat întreaga scenă.

Puteţi viziona ce s-a întâmplat videoclipul mai jos:

Dog takes a bus ride

Just a dog enjoying a bus ride.

The bus driver who took this video in Santiago, Chile says the dog has regular stops where it gets on.

Posted by FOX31 KDVR.com on Saturday, August 4, 2018

Distribuiţi acest articol prietenilor şi familiei pe Facebook dacă şi voi credeţi că şoferul autobuzului este un adevărat iubitor de animale!

Ţi-a plăcut acest articol?