LiveBiz
Câinele chinuit şi abuzat s-a ghemuit printre anvelope pentru a se adăposti de oamenii răi şi nemiloşi

Câinele chinuit şi abuzat s-a ghemuit printre anvelope pentru a se adăposti de oamenii răi şi nemiloşi

LiveBiz » Animale » Câinele chinuit şi abuzat s-a ghemuit printre anvelope pentru a se adăposti de oamenii răi şi nemiloşi

Un biet patruped nevinovat care nu ar fi trebuit să primească altceva decât dragostea şi bunătatea stăpânilor săi a fost dat afară din casă de către cruda sa familie.

Iniţial au încercat să-i taie ambele urechi, apoi l-au lăsat să flămânzească până când a ajuns piele şi os. Când au terminat distracţia cu bietul căţeluş, l-au dat pur şi simplu afară.

Căţeluşul a găsit de cuviinţă să se ascundă în mormanul de anvelopele uzate aflat în spatele unui atelier de reparaţii auto. Proprietarul service-ului a încercat să-l convingă să plece, dar nimic nu a funcţionat. A pus deoparte mâncare şi apă, sperând că va părăsi ascunzătoarea pentru a mânca, dar totul fără succes…

Proprietarul atelierului auto a sunat la “DAR Animal Rescue” şi i-a rugat să vină în ajutorul câinelui. Aceştia au răspuns prompt solicitării. Când o salvatoare s-a apropiat de patruped, i-a vorbit cu mult calm şi i-a promis că îl va ajuta. Era evident că renunţase la oameni şi la el însuşi şi avea nevoie de cineva în care să poată avea din nou încredere.

Femeia l-a luat în braţe şi l-a aşezat în maşină.

Câinele, numit mai târziu Cooper, avea, de asemenea, un caz sever de râie. În momentul în care este transferat în maşină, el simte miros de mâncare. Atunci realizează şi salvatoarea lui că bietul câine era înfometat grav. Pur şi simplu nu s-a simţit în deplină siguranţă, încât să părăsească acea anvelopă!

Pe măsură ce Cooper a început să mănânce, coada lui a devenit din ce în ce mai energică. De asta avea cel mai mult nevoie: să se simtă în siguranţă şi să mănânce pe săturate! După ce Cooper a avut burta plină, a venit timpul să meargă la clinică veterinară. Medicul l-a consultat şi a ajuns la concluzia că bietul Cooper avea nevoie de câteva zile de tratament şi cel mai bine era să rămână în clinică. Cooper avea doar 10 luni! Era doar un pui! Tot ce voia Cooper era să mănânce şi să-şi potolească setea. Aceste două lucruri s-au dovedit a fi un semn foarte bun!

Odată cu trecerea timpului, Cooper a continuat să devină din ce în ce mai puternic datorită nutriţiei şi medicamentelor. Venise timpul să fie transferat la adăpostul DAR. Era încă speriat, dar noii lui prieteni umani au continuat să-l liniştească. Ştiau că dragostea este cel mai bun medicament. Lucrul preferat al lui Cooper atât la adăpost, cât şi la clinica veterinară, era să mănânce. Noii lui prieteni l-au hrănit cu bucurie pentru că, până la urmă, chiar avea nevoie să-şi recapete kilogramele pierdute!

Cooper a făcut progrese uriaşe.

Blana lui a început să-şi revină şi să crească frumoasă şi strălucitoare! Curând, voluntarii DAR au primit cele mai bune veşti posibile! O familie iubitoare din Anglia i-a întins o mână de ajutor, dorind să-l adopte pe Cooper şi să-i ofere un loc căruia să-i poată „spune” acasă.

Transformarea lui Cooper nu este decât un miracol. Micul câine chinuit şi bolnav, care s-a ascuns de foştii săi stăpâni într-o anvelopă, are acum o familie care îl iubeşte. Nici că ar putea fi mai fericit. Pentru a vedea salvarea şi transformarea lui Cooper, urmăriţi videoclipul de mai jos:

 

Ţi-a plăcut acest articol?