LiveBiz
Vaca neglijată este salvată şi trăieşte acum viaţa pe care o merita atât de mult

Vaca neglijată este salvată şi trăieşte acum viaţa pe care o merita atât de mult

LiveBiz » Animale » Vaca neglijată este salvată şi trăieşte acum viaţa pe care o merita atât de mult

În urmă cu zece ani, Patricia şi soţul ei au decis să facă marele pas de a se muta din oraş în mediul rural. Acolo au pus bazele adăpostului natural „Vale da Rainha” şi de atunci au încercat să salveze cât mai multe animale, deoarece au crezut că aceasta este o modalitate potrivită de a face bine.

Deşi nu au avut niciun ajutor, nu s-au simţit niciodată singuri. Chiar şi în prezent nu contenesc din a oferi acestor animale o a doua şansă la viaţă.

Unul dintre cazuri a fost salvarea văcuţei Gaia, o biată creatură abandonată găsită într-o stare de deplorabilă. Corpul său era plin de cicatrici şi coada îi era fracturată. Nu putea să se ridice sau să se mişte. Gaia era complet epuizată.

Transferul ei la acea vreme a fost o mare provocare pentru că nu voiau să-i provoace şi mai multă suferinţă.

Imediat cum a ajuns în grija lor, au început imediat tratamentul. Drept urmare, câteva luni mai târziu a reuşit să se ridice pe propriile picioare şi să facă primii paşi. În acele momente, legătura lor a devenit şi mai puternică!

După ce şi-a recăpătat sănătatea, Gaia a reuşit să trăiască viaţa care i-a fost hărăzită de la bun început.

Gaia ne-a oferit tuturor o lecţie grozavă: „Există speranţă chiar şi atunci când totul ne indică faptul că vom pierde lupta”.

Vedeţi mai multe despre această poveste în videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?