LiveBiz
Concurenta primeşte butonul de aur pentru numărul său fantastic – dar staţi să vedeţi reacţia lui Simon Cowell

Concurenta primeşte butonul de aur pentru numărul său fantastic – dar staţi să vedeţi reacţia lui Simon Cowell

LiveBiz » Wow » Concurenta primeşte butonul de aur pentru numărul său fantastic – dar staţi să vedeţi reacţia lui Simon Cowell

Nu ştii niciodată când viaţa ta va lua o turnură neaşteptată sau ce surprize îţi rezervă acest lucru. De multe ori, dacă îţi urmezi pasiunea, poţi ajunge în locuri extraordinare.

Pentru Kseniya Simonova, exact aşa s-a întâmplat.

YouTube

Kseniya este o artistă extrem de talentată din Ucraina. Ea a fost dintotdeauna o persoană creativă, dar nu s-a considerat împlinită până când nu a descoperit nisipul ca mediu de lucru, care a desăvârşit-o ca artistă.

Dacă nu aţi văzut niciodată o lucrare artistică realizată din nisip, veţi fi cu totul fermecaţi când veţi descoperi ce face această femeie incredibil de talentată, doar cu mâinile sale, cu o suprafaţă luminată, cu nisip şi cu multă imaginaţie.

Drumul ei spre scena concursului „America’s Got Talent” a fost unul surprinzător şi întortocheat, dar a reprezentat o adevărată aventură atât pentru Kseniya, cât şi pentru familia ei.

YouTube

Cu ani în urmă, ea a apărut pentru prima oară pe scena concursului „Ukraine’s Got Talent”, unde a şi câştigat locul I. Acest premiu i-a permis familiei sale să cumpere o locuinţă nouă şi să-şi îmbunătăţească calitatea vieţii. Arta ei a făcut furori în mediul online şi a atras atenţia tuturor asupra ţării sale de origine.

Această audiţie marchează prima sa apariţie pe scena unui concurs organizat în Statele Unite, iar presiunea este cu siguranţă uriaşă pentru că-şi reprezintă ţara sa de origine, un loc pe care Kseniya îl consideră minunat pentru artă şi cultură. Are doar o singură şansă să câştige inimile celor prezenţi.

Când se îndreaptă spre masa uriaşă cu nisip, întreaga asistenţa îşi ţine răsuflarea. Juriul este extrem de curios să vadă ce urmează.

YouTube

Povestea pe care Kseniya o desenează doar cu ajutorul nisipului şi al mâinilor sale dibace este una care atinge coarda sensibilă a sufletului. Este povestea unui artist faimos care şi-a uitat părinţii. Până când ajunge să-şi reamintească de ei, este deja prea târziu…

Imaginile proiectate pe un ecran de dimensiuni mari stârnesc reacţii de bucurie, de tristeţe dar şi emoţii puternice. Scenele se succed cu repeziciune, completându-se unele pe altele ca într-un film. Kseniya este capabilă să obţină atât de multe detalii şi emoţii în chipurile personajelor, doar prin simpla mişcare a unei mâini.

YouTube

Mai ţineţi minte ultima dată când aţi încercat să construiţi un banal castel de nisip? Nu este pe atât de uşor pe cât pare. Să reuşeşti să creezi nu doar o lucrare artistică, ci o poveste care să te emoţioneze până la lacrimi, pare ceva cu totul imposibil.

YouTube

Cu toate acestea, publicul, membrii juriului şi gazda emisiunii, Terry Crews, au rămas fără cuvinte până la sfârşitul acestui spectacol. Niciunul dintre ei nu a mai văzut aşa ceva până acum!

Mândria şi recunoştinţa de pe chipul Kseniyei sunt inimaginabile. Să ajungi dintr-un mic oraş din Ucraina, până pe scena „America’s Got Talent” este ceva ce nu şi-ar fi imaginat niciodată pe când era doar un copil.

„Wow! Eşti una dintre cele mai bune concurente pe care le-am avut vreodată în acest concurs” – a exclamat Simon Cowell. După ce fiecare dintre membrii juriului îi adresează cuvinte de laudă, Terry iese din culise pentru a-i oferi cel mai frumos compliment pe care ar putea să-l primească un concurent în cadrul acestui spectacol.

Când ploaia de confetti începe să cadă peste artistă, nu poţi decât să te bucuri alături de ea.

YouTube

Ce părere aveţi despre această reprezentaţie cu totul ieşită din comun?

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?