LiveBiz
Aceşti doi câini nu au pe nimeni altcineva pe lume – adăpostul e hotărât să găsească pe cineva care să-i adopte împreună

Aceşti doi câini nu au pe nimeni altcineva pe lume – adăpostul e hotărât să găsească pe cineva care să-i adopte împreună

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Aceşti doi câini nu au pe nimeni altcineva pe lume – adăpostul e hotărât să găsească pe cineva care să-i adopte împreună

Câinii sunt creaturi foarte sociale. Ca descendenţi ai lupilor, au un instinct natural pentru mentalitate de haită.

În plus, câinii sunt creaturi extrem de emoţionale şi inteligente – în special cei din rasa Ciobănesc German. Oricine a avut vreodată un Ciobănesc German sau a întâlnit un câine din această rasă ştie că sunt exemplare deosebite.

Ei sunt adesea instruiţi pentru a deveni ofiţeri K-9, fiind folosiţi pentru paza frontierelor, pentru identificarea substanţelor interzise, în teatrele de operaţiuni şi în multe alte cazuri.

Cu toate acestea, Gus şi Laurie, protagoniştii următoarei poveşti, au cucerit inimile utilizatorilor de internet din întreaga lume datorită legăturii uimitoare pe care o împărtăşesc.

Facebook / Shenandoah Rescue

Încă de la începutul vieţii lor, aceşti doi pui au fost împreună. Fiecare reprezintă totul pentru celălalt şi în acelaşi timp tot ceea ce şi-ar fi putut dori vreodată.

Circumstanţele legate de salvarea lor rămân un mister. Aveau 3 luni de viaţă când au fost găsiţi adăpostindu-se într-un hambar. Patru luni mai târziu, câinii au fost luaţi în custodie de Shenandoah Shepherd Rescue din Stephens City, Virginia.

Gus and Laurie — Update: ADOPTED!!!
BONDED PAIR
They’ve only ever known each other. They were found as strays at three…

Posted by Shenandoah Shepherd Rescue on Thursday, November 2, 2017

„Ei se aveau unul pe altul. Au fost găsiţi la vârsta de trei luni şi au trăit până atunci în hambarul cuiva”, a scris Shenandoah Shepherd Rescue pe pagina lor de Facebook. „Acum au în jur de 7 luni şi suntem încrezători că putem găsi pe cineva care să îi adopte împreună. Dacă sunteţi în căutarea unei perechi de prieteni, opriţi-vă la ei.”

Imaginile cu cei doi câini postate de organizaţia de salvare au înduioşat inimile tuturor. Fotografiile au devenit virale şi au fost distribuite de peste 16.000 de ori pe Facebook.

Reacţiile şi limbajul trupului spun totul. Ei sunt acolo unul pentru celălalt. Nu pot fi adoptaţi decât împreună. Gus şi-a asumat rolul de protector. Laurie, mult mai timid, are nevoie de Gus pentru a se simţi în siguranţă.

Aceste fotografii servesc drept memento asupra faptului că patrupezii sunt capabili să simtă emoţii şi să socializeze la fel ca oamenii. Fie că este vorba despre un alt câine sau de un om, câinii sunt incredibil de loiali şi afectuoşi.

Facebook / Shenandoah Rescue

Mulţumită viralizării poveştii lor, o mulţime de oameni şi-au manifestat interesul de a-i adopta. Cu toate acestea, câinii vor fi mai întâi testaţi pentru a vedea dacă se înţeleg atât cu copiii, cât şi cu pisicile.

„Am înregistrat un val uriaş de cereri în urma acestei postări. Dacă sunteţi interesaţi de Gus şi Laurie, vă rugăm să aplicaţi la shenandoahrescue.org/adoption-process. Aceşti pui urmează să fie testaţi în relaţia cu pisicile şi copiii şi au ajuns la locuinţa lor temporară din Virginia”, se anunţă într-o nouă postare pe Facebook.

La rândul lor, cei de la adăpost susţin cu tărie acelaşi lucru: câinii trebuie să fie adoptaţi împreună.

„Am primit o mulţime de întrebări în legătură această pereche! Permiteţi-mi să încerc să vă răspund aici. Taxa de adopţie este de 325 USD/câine. Aceştia trebuie să fie adoptaţi împreună”, a scris Shenandoah Shepherd Rescue pe Facebook. „Câinii se află în grija temporară a unei familii din nordul Virginiei, aşa că deocamdată nu ştim prea multe despre ei. Nu sunt agresivi, dar au nevoie de socializare.”

Nu se ştie cu exactitate dacă Gus şi Laurie sunt Ciobăneşti Germani proveniţi din rasă pură, sau metişi.

Ca răspuns la interesul uriaş al oamenilor de a-i adopta, adăpostul Shenandoah Shepherd Rescue a dat publicităţii un comunicat oficial:

We haven’t made a “Thank you” post in a while and given tonights events of Gus and Laurie being shared by some crazy big…

Posted by Shenandoah Shepherd Rescue on Wednesday, November 1, 2017

„Nu am mai postat de ceva vreme un mesaj în care să ‘Mulţumim’ şi ţinând cont de evenimentele recente în legătură cu Gus şi Laurie distribuite de câteva pagini foarte mari, am vrut doar să mulţumim tuturor celor care ne urmăresc. […] Aşa cum am spus întotdeauna, suntem implicaţi trup şi suflet pentru câini. Pentru că fiecare câine merită un cămin”, se precizează în postarea de pe Facebook.

O dorinţă cu totul emoţionantă pentru o cauză atât de nobilă!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?