LiveBiz
Disperaţi şi flămânzi de zile întregi, sună la poliţie: aceştia le umplu bucătăria cu mâncare caldă

Disperaţi şi flămânzi de zile întregi, sună la poliţie: aceştia le umplu bucătăria cu mâncare caldă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Disperaţi şi flămânzi de zile întregi, sună la poliţie: aceştia le umplu bucătăria cu mâncare caldă

Poliţia ar trebui să fie întotdeauna prezentă şi gata de acţiune pentru a rezolva orice problemă critică apărută, nu în ultimul rând probleme legate de unele situaţii familiale destul de urgente. În oraşul sicilian Agrigento, carabinierii locali au dat o mână de ajutor unui cuplu în vârstă care cu siguranţă nu se mai descurca din punct de vedere financiar. Când oamenii legii au primit apelul disperat, nu au putut să nu treacă la acţiune.

Imagine: Pixabay

Apelul către sediul Carabinierilor din Palma di Montechiaro, provincia Agrigento, fusese destul de clar: o femeie era disperată, deoarece soţul ei dorea să-şi ia viaţa din cauza greutăţilor financiare pe care le traversau: trecuseră săptămâni bune de când cheltuiseră şi ultimii bani şi nu ştiau ce să facă pentru a putea merge mai departe.

Din acest motiv, carabinierii s-au deplasat imediat la casa celor doi şi nu numai că l-au convins pe bărbat să renunţe
la acel gest extrem, dar au observat şi că frigiderul era complet gol. În cele din urmă, agenţii au făcut mai mult decât trebuia, dar au făcut-o din inimă: au instalat o nouă butelie de gaz în bucătărie, au umplut frigiderul cu alimente proaspete şi bucătăria cu mai multe feluri de mâncare caldă pentru cuplul aflat la ananghie.

Un gest de solidaritate extraordinară care nu trebuie decât aplaudat!

Ţi-a plăcut acest articol?