LiveBiz
Doi pisoi abandonaţi au acum cel mai bun părinte adoptiv: un câine minunat salvat de pe străzi

Doi pisoi abandonaţi au acum cel mai bun părinte adoptiv: un câine minunat salvat de pe străzi

LiveBiz » Animale » Doi pisoi abandonaţi au acum cel mai bun părinte adoptiv: un câine minunat salvat de pe străzi

Safin a fost salvat de pe străzile din România de către voluntarii organizaţiei Howl Of A Dog. Bietul căţeluş era într-o formă cumplită! Era subnutrit, avea mari probleme cu pielea şi se simţea învins de viaţa trăită până atunci. Dar cu o îngrijire adecvată şi cu multă dragoste, Safin nu numai că şi-a revenit, ba chiar şi-a arătat adevărata frumuseţe!

Şi în scurt timp, Safin a avut ocazia să aibă două motive în plus de bucurie, când cei de la Howl Of A Dog au găsit doi pisoi mici, abandonaţi pe marginea drumului. La fel ca Safin, şi ei erau într-o formă teribilă (dar totuşi extrem de prietenoşi!)

Voluntarii i-au tratat cu băi medicamentoase pentru a-i scăpa de infestarea cu purici care le acoperea corpul. Deşi nu au fost prea încântaţi de apă, au îndrăgit atingerea blândă şi plină de dragoste a salvatorilor lor.

După ce au fost uscaţi şi găzduiţi, cei doi pisoi au avut ocazia să întâlnească pe cineva cu totul special… Safin! Câinelui nu i-a plăcut doar să-i cunoască pe pisoi, ci a simţit o legătură mul mai profundă, parcă ştiind că şi el trecuse prin această situaţie cu ceva timp în urmă. O relaţie minunată s-a stabilit între cele două specii în în acea zi… o iubire care nu va dispărea NICIODATĂ. Safin a devenit tatăl adoptiv al pisoilor. Un moment cu adevărat magic!

În timp ce pisoii cresc şi să se pregătesc pentru următoarea etapă a vieţii, urmând să fie adoptaţi de o familie iubitoare, Safin continuă să aibă grijă de ei. Câinele fără adăpost care avea nevoie de a doua şansă, a devenit protectorul a două mici vieţuitoare. Şi poate că într-o zi, îşi va primi şi răsplata pentru gestul său dezinteresat!

Vă invităm să urmăriţi un videoclip cu Safin şi cei doi pisoi, prin amabilitatea celor de la Howl Of A Dog:

 

Ţi-a plăcut acest articol?