LiveBiz
Câinele slab găsit închis într-o cuşcă într-un apartament abandonat a ajuns acum de nerecunoscut

Câinele slab găsit închis într-o cuşcă într-un apartament abandonat a ajuns acum de nerecunoscut

LiveBiz » Animale » Câinele slab găsit închis într-o cuşcă într-un apartament abandonat a ajuns acum de nerecunoscut

Oamenii legii emiteau notificări de evacuare într-un cartier din Fort Lauderdale, Florida, când câţiva copii le-au povestit despre Dice, un metis PitBull de trei ani care fusese închis într-o cuşcă într-un apartament.

Cuşca a fost lăsată pe terasă de chiriaşi, iar câinele nu avea nici mâncare şi nici apă. Dacă nu ar fi fost aceşti copii, Dice nu ar mai fi supravieţuit prea mult timp.

Dice a stat aşa timp de cel puţin o săptămână şi era atât de subnutrit, încât i se putea vedea fiecare coastă. Salvatorii au fost de părere că asta nu putea să se întâmple în doar o săptămână. Proprietarii anteriori ai lui Dice îl neglijaseră cu siguranţă cu mult timp înainte.

Poliţiştii au chemat Controlul Animalelor care l-au transferat pe Dice într-un adăpost local. Tracy Godin, cofondator al Feeling Fine Rescue, a auzit de Dice şi l-a scos din adăpost a doua zi.

L-a dus la veterinar, unde s-a descoperit că era deshidratat şi anemic. Era atât de slab, încât nu putea nici măcar să meargă singur. Dice nu ar fi supravieţuit o altă zi în acea cuşcă.

O viaţă nouă

Dice a rămas în grija Feeling Fine Rescue. Toţi au fost impresionaţi de recuperarea sa rapidă. În prima săptămână a câştigat aproape 5 kilograme.

Două săptămâni şi jumătate mai târziu, Dice atinsese deja greutatea de 29 de kilograme pe care ar fi trebuit să o aibă. Arăta ca un câine total diferit, dar acum era în sfârşit sănătos!

Nu a trecut mult timp până când o familie l-a văzut pe Dice şi s-a îndrăgostit de el. L-au dus pe Dice acasă, unde i-a întâlnit pe cei doi câini pe care familia îi avea deja. Totul a decurs bine şi Dice a fost adoptat câteva zile mai târziu!

Câinele greu încercat se potriveşte perfect în noua lor casă şi o adoră. Pe lângă cei doi fraţi canini, Dice s-a ales şi cu doi fraţi umani care îl iubesc nespus de mult!

Ţi-a plăcut acest articol?