LiveBiz
Postează fotografii dezgustătoare ale bucătăriei restaurantului fast-food în care lucrează şi este concediat pe loc

Postează fotografii dezgustătoare ale bucătăriei restaurantului fast-food în care lucrează şi este concediat pe loc

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Postează fotografii dezgustătoare ale bucătăriei restaurantului fast-food în care lucrează şi este concediat pe loc

Munca în restaurante nu este niciodată uşoară şi adesea auzim de chelneri care sfătuiesc clienţii să nu vină să mănânce în unele localuri. Motivul? Ei bine, în acea bucătărie ei văd produsele alimentare atât gătite, cât şi crude, şi nu şi-ar sfătui nici cel mai aprig duşman să meargă să mănânce acolo. Să spunem că, din păcate, există multe restaurante şi cluburi care pretind că respectă standardele de igienă, însă oferă clienţilor doar produse şi ingrediente de calitate scăzută, iar acest lucru este cât se poate de greşit. Este la fel de clar că angajaţii care caută să expună public aceste lucruri anormale, când ajung să avertizeze potenţialii clienţi, sunt sortiţi să-şi piardă slujba pentru totdeauna. Aceasta a fost şi soarta unui utilizator Twitter numit „Nick”, care a publicat câteva fotografii de la locul de muncă unde a lucrat şi care dezvăluie o poveste tristă şi greu de digerat.

imagine: Twitter / nick

Utilizatorul Twitter „nick” a dorit să arate lumii adevăratul aspect al aparatului de îngheţată din locul în care a lucrat, precum şi podelele dezgustătoare pătate şi încrustate cu alimente şi cine ştie ce alte substanţe. Fotografii extrem de grăitoare, care probabil ar fi suficiente pentru a închide localul şi care, în schimb, au condus la concedierea acestui angajat.

imagine: Twitter / nick

Nu spunem că decizia de concediere nu era previzibilă, dar ce este de făcut în aceste cazuri? Alegeţi să acceptaţi cu ochii închişi fiecare situaţie de nedreptate care vi se impune, sau decideţi să acţionaţi, în ciuda mizei, pentru a face un bine general? Înţelegem că acest frumos discurs nu este aplicabil în orice situaţie, în ciuda intenţiilor bune din spatele acestuia. Prin urmare, nimeni nu va judeca acest tip de alegere personală, dar a le permite clienţilor să mănânce produse de slabă calitate, stocate în condiţii proaste sau care intră adesea în contact cu echipamente mereu murdare şi încrustate, este un adevărat atac la sănătatea oamenilor. Etica lui Nick, în acest caz, a preluat controlul.

imagine: Twitter / nick

Tânărul a publicat mai multe fotografii care ilustrează foarte bine „culisele” lumii restaurantului fast-food, sau cel puţin o mică parte (nu vrem să generalizăm, suntem convinşi că multe localuri respectă regulile de igienă în vigoare şi că încearcă să se concentreze pe o calitate mai bună a serviciilor).

imagine: Viralistas

Ne pare rău că acest tânăr a fost concediat pe loc, dar sperăm că acţiunea sa a deschis ochii clienţilor acelui local: data viitoare, se vor gândi de două ori înainte de a mai merge să mănânce acolo!

Ţi-a plăcut acest articol?