LiveBiz
Părinţii sunt uimiţi că gemenele s-au născut cu părul ca zăpada, până când doctorii le dezvăluie adevăratul diagnostic

Părinţii sunt uimiţi că gemenele s-au născut cu părul ca zăpada, până când doctorii le dezvăluie adevăratul diagnostic

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Părinţii sunt uimiţi că gemenele s-au născut cu părul ca zăpada, până când doctorii le dezvăluie adevăratul diagnostic

Când Jorge Gomez şi soţia lui au aflat că urmează să devină părinţi, au fost extrem de bucuroşi.

Cuplul avea deja un fiu, iar acum simţeau că familia lor va fi completată.

Pe măsură ce doamna Gomez a mers în mod regulat la medic, a primit vestea că sarcina este una gemelara

Totul s-a desfăşurat conform planului şi gemenele Catalina şi Virginia s-au născut la o maternitate din provincia Tucuman, Argentina.

Însă când medicii au văzut bebeluşele, nu şi-au putut reţine uimirea. Doamna Gomez a dat naştere unor fetiţe atât de rare, încât cele două micuţe au făcut senzaţie peste noapte.

Albinismo Argentina / Facebook

Gemenele au venit pe lume puţin mai devreme decât erau programate, dar amândouă au avut o greutate normală, iar mama s-a descurcat de minune.

Dar atât părinţilor, cât şi cadrelor medicale prezente în sala de naşteri nu mică le-a fost mirarea când au văzut că ambele fete aveau un păr frumos şi alb ca zăpada!

La nivel mondial, albinismul afectează una din 17.000 de persoane, dar aceste două frumuseţi au fost primele gemene cu această condiţie genetică care s-au născut în Argentina.

Albinismul este o tulburare a pigmentului natural, caracterizată de absenţa parţială sau totală a melaninei. Acest lucru înseamnă că cei cu albinism au pielea, părul şi ochii foarte deschise la culoare şi trebuie să evite expunerea îndelungată la razele UV.

Deşi au fost şocaţi şi au trebuit să se obişnuiască rapid cu valul de atenţie venit din partea mass-media, părinţii s-au simţit binecuvântaţi cu cele două mici prinţese ale familiei.

„Când am primit vestea că vom avea doi copii, am simţit o bucurie fără margini, iar când s-au născut şi am văzut că au albinism, fericirea nu s-a schimbat deloc”, a declarat tatăl Jorge pentru LV12.

„Pentru noi sunt o binecuvântare”, a adăugat el.

Poate că aceste fetiţe vor creşte diferit, dar cuplul este hotărât să arate lumii că toţi copiii merită iubire şi dragoste necondiţionată, fără prejudecăţi.

Aceste fetiţe minunate, fără îndoială, se vor bucura de toată dragostea pe care o merită. Distribuiţi acest articol şi ajutaţi ca povestea lor să ajungă la cât mai multe persoane.

Ţi-a plăcut acest articol?