LiveBiz
Gemenele identice nasc în aceeaşi zi la acelaşi spital după mai multe avorturi spontane

Gemenele identice nasc în aceeaşi zi la acelaşi spital după mai multe avorturi spontane

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Gemenele identice nasc în aceeaşi zi la acelaşi spital după mai multe avorturi spontane

Există o legătură specială între gemenii identici pe care alţi oameni nu o vor putea înţelege niciodată.

Iar gemenele Jalynne şi Janelle Crawford sunt cel mai bun exemplu în acest sens. Au fost de nedespărţit încă de la venirea lor pe lume şi s-au străduit mereu să facă totul împreună.

Totul a culminat când au ajuns să nască chiar în aceeaşi zi la acelaşi spital…

Jalynne Crawford/Instagram

„A fi geamăn nu seamănă cu nimic din ceea ce poţi explica sau înţelege, dacă nu eşti tu însuţi în această situaţie. Legătura este atât de puternică, încât una dintre noi poate simţi ceea ce simte cealaltă şi invers. Crescând, am fost de nedespărţit. Ne-am îmbrăcat la fel în fiecare zi, am împărţit o maşină şi un telefon mobil, aveam aceiaşi prieteni… eram nelipsite una de lângă cealaltă”, a declarat Jalynne pentru Love What Matters.

Ea a continuat: „Profesorii le-au recomandat părinţilor noştri să fim date în clase separate şi am plâns gândindu-ne că vom fi departe una de cealaltă. Mama noastră nu a avut inimă să rupă acestă legătura dintre noi şi am fost atât de recunoscătoare că am rămas în aceeaşi clasă. Asta a durat până în primul an de liceu. Profesorii erau îngrijorat că nu ne vom găsi propriul sine dacă suntem mereu în aceeaşi clasă, dar noi credem că acest lucru a adus mari beneficii personalităţii noastre şi am avut întotdeauna note de invidiat.”

Jalynne Crawford/Instagram

Jalynne şi Janelle au fost întotdeauna cele mai bune prietene. Crescând, au stabilit chiar şi propriul lor limbaj pe care nimeni altcineva nu l-a putut înţelege. Copii fiind, visau la un viitor împreună în care să trăiască ca vecine cu familiile lor. Şi-au dorit că viitorii lor copii să devină cei mai buni prieteni şi să urmeze aceeaşi şcoală.

Jalynne a fost cea care a făcut primul pas, căsătorindu-se cu logodnicul ei, Brandon, în 2011. Un an şi jumătate mai târziu, a fost rândul lui Janelle să se mărite. Pentru că şi-au dorit să-şi întemeieze o familie în acelaşi timp, au rămas însărcinate la doar două săptămâni distanţă…

Din păcate, Janelle a suferit un avort spontan. Medicii au descoperit că avea unele probleme de sănătate care afectau bunul mers al sarcinii. Janelle a avut o sarcină ectopică şi un istoric de sindrom ovarian polichistic. În mod uimitor şi Jalynne a suferit două avorturi spontane.

Jalynne Crawford/Instagram

Dar eşecurile le-au adus pe Jalynne şi Janelle şi mai aproape şi au decis să facă faţa problemelor împreună.

Şase luni mai târziu, Jalynne a rămas din nou însărcinată.

La început, a fost nespus de bucuroasă, dar apoi a devenit îngrijorată şi a experimentat fel de fel de emoţii. Nu ştia cum să-i dea vestea surorii ei, care tocmai suferise un avort spontan teribil.

Apoi, la doar patru zile după fericita veste, a primit un telefon de la Janelle. Aceasta i-a spus surorii sale ca şi ea este însărcinată!

Jalynne Crawford/Instagram

Atât Jalynne, cât şi Janelle nu s-au putut opri din plâns şi apoi din râs când şi-au dat seama că amândouă împărtăşesc aceeaşi bucurie.

Au glumit imaginându-şi cum ar fi să nască în aceeaşi zi – ceea ce nu era imposibil, având în vedere că au rămas însărcinate cam în acelaşi timp.

Jalynne Crawford/Instagram

Cu cât sarcinile se dezvoltau mai mult, cu atât asemănările deveneau mai clare.

Medicii au fost uimiţi în timpul controalelor de rutină, deoarece bebeluşii s-au dezvoltat în acelaşi ritm şi păreau identici. Fiecare copil avea aceeaşi lungime, iar în privinţa greutăţii, se aflau la o diferenţă de câteva grame unul de celălalt.

Jalynne ştia că vrea să nască prin cezariană – şi ulterior s-a dovedit că şi Janelle şi-ar fi dorit aceeaşi variantă.

Jalynne Crawford/Instagram

Totul s-a petrecut exact aşa cum visaseră: Janelle a fost cea care l-a născut mai întâi pe fiul ei, Jace Alan Leopoldo. La o distanţă de numai trei ore, Jalynne a urmat-o alături de fiul ei, Bryson Ryder Crawford.

Marele vis din copilărie al lui Jalynne şi Janelle se împlinise!

Jalynne Crawford/Instagram

Venirea acestor copii minunaţi în viaţa lor a fost, desigur, un eveniment fantastic pentru cele două femei. După toate provocările dificile prin care au trecut, totul se încheiase cu bine!

Jalynne Crawford/Instagram

Toţi cunoscuţii, cât şi cei care le-au aflat povestea le ţin pumnii dorindu-le viaţă lungă şi fericită alături de copii lor minunaţi!

Ţi-a plăcut acest articol?