LiveBiz
PitBull-ul vagabond adoarme imediat şi sforăie în maşină la doar câteva secunde după ce este salvat

PitBull-ul vagabond adoarme imediat şi sforăie în maşină la doar câteva secunde după ce este salvat

LiveBiz » Animale » PitBull-ul vagabond adoarme imediat şi sforăie în maşină la doar câteva secunde după ce este salvat

Găsirea unui cămin permanent în care să fie iubit şi îngrijit este cu siguranţă cel mai bun lucru pentru orice animal. Pentru cele care sunt abandonate, aşteaptă să fie adoptate sau au o viaţă nefericită, aceasta este o şansă nepreţuită. Le poate schimba literalmente viaţa, într-o direcţie pozitivă, pentru totdeauna.

Aceste animale salvate se pot relaxa total când se simt în siguranţă. La fel s-a întâmplat şi în cazul acestui câine fără stăpân. Bietul patruped a fost abandonat, dar, din fericire, a fost salvat şi adoptat de un cuplu. A adormit şi a inceput să sforăie în maşina noului său proprietar la doar câteva secunde după ce s-a simţit în siguranţă. Descoperiţi mai jos întreaga poveste!

„Cainele a înţeles imediat că va avea un loc unde să doarmă în acea noapte” ❤️

Într-o dimineaţă, în urmă cu două săptămâni, Jayme Harley încă dormea ​​când a auzit sunetul notificărilor de pe telefonul personal. Era un mesaj de la iubitul ei care îi trimisese o fotografie cu un câine deprimat ce se adăpostise într-o benzinărie. Mesajul spunea: „Du-te şi ia-l!”

Deşi buimacă la început, femeia a început să înţeleagă că acesta era un moment critic. Jayme voia de ceva vreme să adopte un al doilea câine, dar iubitul ei nu prea îndrăgise această idee. Deci, dacă el acum o ruga să-l salveze pe acel câine, nu putea fi decât o veste minunată.

„Când mi s-a confirmat că nu a fost un vis, am ştiut că este ceva serios, că el chiar voia să mă duc să-l iau”, a declarat Jayme pentru The Dodo.

Aaron Peters, iubitul lui Jayme, a văzut câinele în timp ce conducea dimineaţa devreme pe ruta sa de curier FedEx. A hotărât să oprească la benzinărie şi a fost captivat de ochii câinelui de un albastru strălucitor.

„Părea că are nevoie de o familie”, a spus Peters pentru The Dodo. „M-am gândit că îi putem oferi o viaţă mai bună.”

Jayme s-a urcat imediat în maşină şi s-a grăbit catre benzinăria din Kinta, Oklahoma.

Când a ajuns, i-a oferit câinelui nişte apă şi curând a aflat că bietul animal fusese abandonat.

„O tânără a oprit şi mi-a spus că l-a văzut sărind dintr-o maşină”, a spus Harley. „Şi nimeni nu l-a acceptat pentru că este PitBull. Asta mi-a frânt inima pentru că nu ar trebui să conteze rasa. Tot ceea ce-şi dorea era să-şi găsească pe cineva care să-l iubească.”

Jayme a decis să-i ofere acestui câine o nouă casă. L-a urcat în maşină şi înainte să iasă din parcare, câinele a şi adormit şi a început să sforăie. Trecuseră doar câteva secunde.

„M-a făcut să-mi dau seama că se simte în siguranţă”, a spus Jayme. „Părea că a înţeles că va avea un loc unde să doarmă în noaptea aceea. Că va avea ce să mănânce şi că primise în sfârşit ajutorul de care avea nevoie.”

Jayme a vrut ca patrupedul să beneficieze de un control medical, aşa că l-a adus direct la cabinetul veterinar. Câinele nu avea microcip, dar în afară de puţină râie, era într-o formă bună.

Ea a numit câinele Rufus şi s-au îndreptat împreună spre casă. Nu era sigură dacă Rufus se va simţi confortabil în noul mediu de viaţă şi dacă o va accepta pe pisica lui Jaymie – dar cu toate acestea s-a întovărăşit instantaneu cu celălalt câine al familiei.

„Tocmai au început să se înţeleagă şi de atunci au rămas cei mai buni prieteni. Ei dorm împreună, fac totul împreună”, a povestit Jayme.

În mod uimitor, lui Rufus nu i-a luat mult timp să se înţeleagă şi cu pisica, copiii şi iubitul lui Jayme. Câinele se simţea în largul său şi i-a plăcut foarte mult să trăiască aici.

Aaron ştia că se va înţelege cu Rufus în momentul în care îl va vedea. „Este un câine bun”, a spus Peters.

Aron şi Jayme sunt ferm convinşi că Rufus le-a fost destinat.

„Salvarea şi adopţia lui Rufus a adăugat multă căldură casei noastre. Nici că puteam fi mai fericiţi de această decizie”, a spus Jayme. „El era ultima piesă lipsă pentru ca familia noastră să fie completă. Rufus a fost elementul de care nici nu ştiam că avem nevoie.”

Ţi-a plăcut acest articol?