LiveBiz
Ultimul câine salvat dintr-o fermă de carne arată cât de recunoscător este că a fost eliberat

Ultimul câine salvat dintr-o fermă de carne arată cât de recunoscător este că a fost eliberat

LiveBiz » Animale » Ultimul câine salvat dintr-o fermă de carne arată cât de recunoscător este că a fost eliberat

Lou a trăit o viaţă inimaginabil de crudă la o fermă de carne, alături de alţi peste 170 de câini. Toţi patrupezii au suferit întreaga viaţă, fiind forţaţi să trăiască în cuşti încomode şi murdare, fără hrană, apă sau îngrijire veterinară.

Femelele erau nevoite să facă pui pe bandă rulantă, iar masculii erau folosiţi pentru reproducere până când erau consideraţi inutili şi apoi trimişi spre a fi sacrificaţi pentru carnea lor.

Din fericire, acele zile oribile se terminaseră pentru Lou. Voluntarii „Humane Society” din Statele Unite i-au salvat în cele în urmă pe Lou şi pe ceilalţi câini şi au închis cu succes ferma de carne de câine.

Salvatorii au golit toate cuştile şi i-au transferat pe toţi câinii într-un loc sigur pentru a primi în sfârşit îngrijiri veterinare adecvate.

Dar dintre toţi câinii care au fost salvaţi, niciunul dintre ei nu a fost mai entuziasmat ca Lou. Era atât de bucuros să primească în cele din urmă dragoste şi atenţie.

După ce au primit îngrijiri medicale, au fost vaccinaţi şi sterilizaţi, toţi cei 170 de câini, inclusiv Lou, sunt pregătiţi pentru a-şi găsi case pentru totdeauna!

Urmăriţi momentul salvării şi reacţia emoţionantă a lui Lou în videoclipul de mai jos:

Este o bucurie imensă că această acţiune de salvare s-a încheiat cu bine!

Ţi-a plăcut acest articol?