LiveBiz
Puiul a venit pe lume fără două membre, dar asta nu l-a impedicat să aibă cea mai frumoasă viaţă

Puiul a venit pe lume fără două membre, dar asta nu l-a impedicat să aibă cea mai frumoasă viaţă

LiveBiz » Animale » Puiul a venit pe lume fără două membre, dar asta nu l-a impedicat să aibă cea mai frumoasă viaţă

Relaţia de prietenie dintre om şi câine datează din cele mai vechi timpuri şi este ceva ce nu dispare decât o dată cu moartea. De aceea devenim foarte sensibili când vedem orice fel de nedreptate împotriva îngerilor noştri cu patru picioare.

Fiindcă trăiesc mai puţin decât oamenii, este foarte greu să îi vezi cum suferă atunci când pleacă de lângă noi. Cu toate acestea, uneori, singura cale pe care majoritatea oamenilor o văd este sacrificiul.

Uneori se îmbolnăvesc grav şi nu există nicio cale de ieşire, alteori vin pe lume cu probleme dificile, iar soluţia medicilor veterinari este să-i eutanasieze. Asta ar fi trebuit să se întâmple şi în cazul protagonistului următoarei poveşti.

Nubby

Nubby este un câine care a venit pe lume fără membrele anterioare, fiind imediat respins de mamă şi incapabil să crească alături de fraţii săi. Când a fost dus la medicul veterinar, verdictul a venit ca un trăsnet: puiul trebuia sacrificat. Decizia s-a bazat pe faptul că şansele acestui căţeluş de a avea o viaţă normală erau minime.

Fiind conştienţi de faptul că patrupedul nu ar fi putut trăi mult timp, Lou Robinson şi soţul ei, Mark, au decis să rămână lângă el până când puiul va sfârşi în mod natural. Dar până atunci, cei doi soţi au început să se ocupe de hrănirea lui Nubby cu lapte din biberon. Acest lucru l-a ajutat pe bietul pui să înceapă să crească şi să se dezvolte. Nu a mai durat mult până când Nubby a deschis ochii şi a început să descopere lumea din jurul lui.

Atrezie esofagiană

A urmat o nouă vizită la medicul veterinar, unde în urma unor investigaţii amănunţite puiul a fost diagnosticat cu atrezie esofagiană, o problemă de hrănire care îi punea în dificultate pe cei care îl îngrijeau. Rezolvarea a constat în hrănirea sa pe cale intravenoasă pentru a putea continua să se dezvolte şi a-şi recâştiga energia.

În ciuda tuturor piedicilor, Nubby a început să crească şi a devenit un câine adult de o frumuseţe răpitoare. Proprietarul său a pus bazele unui grup de salvare a câinilor din Texas, cu intenţia de a-i învăţa pe membrii comunităţii ce înseamnă grija şi dragostea faţă de animalele lor de companie, indiferent de circumstanţe.

Nubby este exemplul perfect că nu trebuie să renunţăm niciodată la cei dragi şi că iubirea este capabilă să depăşească orice obstacol. Urmăriţi mai jos videoclipul adorabil în care Nubby apare alături de proprietarul său şi câteva fotografii din albumul de familie.

Poze

Distribuiţi această poveste tuturor prietenilor, pentru a arăta că nu trebuie să renunţăm niciodată la cei care ne fac viaţa mult mai frumoasă, fără să ceară nimic în schimb.

Ţi-a plăcut acest articol?