LiveBiz
Abandonată, căţeaua rămâne nemişcată într-un colţ, incapabilă să-şi depăşească tristeţea

Abandonată, căţeaua rămâne nemişcată într-un colţ, incapabilă să-şi depăşească tristeţea

LiveBiz » Animale » Abandonată, căţeaua rămâne nemişcată într-un colţ, incapabilă să-şi depăşească tristeţea

Pentru un iubitor de animale nu există durere mai mare decât să vadă un câine trist şi neajutorat. La fel ca oamenii, câinii simt când sunt iubiţi de familia lor sau certaţi când fac ceva nepoliticos.

Din păcate, mulţi oameni fac dovada unei răutăţi fără margini şi prin acţiunile lor provoacă cea mai profundă tristeţe fiinţelor neajutorate care nu înţeleg de ce sunt tratate cu dispreţ.

Aceasta este povestea unei căţeluşe care a fost abandonată de familia ei.

Singură şi complet vulnerabilă, biata creatură şi-a găsit refugiu într-un colţ unde s-a retras paralizată de frică. Doar văzându-i ochii, puteai să observi toată durerea şi dezolarea pe care le trăia.

Colţul a fost pentru ea cel mai bun refugiu, în timp ce aştepta ca cineva cu o inimă bună să-i ofere tot ajutorul de care avea nevoie.

Tristeţea ei era atât de mare, încât nimic nu părea să o înveselească.

Voluntarii au salvat-o şi au dus-o la veterinar unde a fost supusă unui consult amănunţit. Echipa a descoperit că avea cip, dar după încercarea de a comunica cu proprietarii săi, aceştia au pretins pur şi simplu că nu o mai doresc.

Reprezentantul „Protectora d’Animals de Tarragona”, a comentat acest lucru:

„Am încercat să o încurajăm, dar este total deprimată şi trăieşte izolată în lumea ei. Nu are reacţii de bucurie sau furie, nu se exteriorizează, iar tristeţea şi deznădejdea trebuie să fie de aşa natură încât nu doreşte să doarmă în cuşcă sau în culcuş. Se duce în colţul său şi aşa îşi petrece orele, zilele, lunile”.

Publicată de Protectora d’Animals de Tarragona pe Joi, 21 ianuarie 2021

Voluntarii adăpostului şi-au petrecut zilele depunând toate eforturile să o încurajeze şi să-i găsească o nouă casă.

Adăpostul nici că putea fi mai recunoscător tuturor celor care s-au oferit să-i asigure un cămin permanent şi o familie perfectă care să o ajute să iasă din starea de letargie în care se afla.

„Căţeluşa cu chip trist a fost deja adoptată. VĂ MULŢUMIM, SUNTEŢI MINUNAŢI”.

Numită acum Ophelia, căţeluşa are în prezent o casă minunată, unde îşi va petrece restul vieţii alături de Abel, celălalt câine al familiei, care încă din prima zi a stabilit o legătură specială cu ea. Cu multă răbdare şi afecţiune, noii săi părinţi adoptivi i-au câştigat în cele din urmă încrederea. Toţi le mulţumesc că au adoptat-o ​​şi i-au schimbat destinul marcat de durerea abandonului pe care l-a suferit.

Este o bucurie imensă să ştim că Ophelia şi-a găsit o nouă familie care o va ajuta să-şi depăşească toate barierele. Credem că în curând va fi o căţeluşă fericită şi activă, care va continua să câştige mii de inimi.

Durerea unui câine cu inima frântă poate fi vindecată prin adopţie. Şi tu poţi deveni un erou, oferind unui animal abandonat posibilitatea de a fi din nou fericit alături cineva care îl va iubi pentru totdeauna.

Ţi-a plăcut acest articol?