LiveBiz
Uitaţi de grija florilor când sunteţi plecaţi în concediu folosind o soluţie incredibil de simplă

Uitaţi de grija florilor când sunteţi plecaţi în concediu folosind o soluţie incredibil de simplă

LiveBiz » Trucuri Utile » Uitaţi de grija florilor când sunteţi plecaţi în concediu folosind o soluţie incredibil de simplă

Se întâmplă uneori să plecăm în vacanţă sau în diverse călătorii, iar casa cu tot ce se află în ea să rămână închisă în toată această perioadă.

Şi cum în fiecare locuinţă se află şi câteva flori care ne bucură zi de zi cu frumuseţea lor, fără o îngrijire minimă se vor ofili până la sosirea noastră. Mai jos este prezentată o soluţie incredibil de simplă pentru a rezolva această problemă.

O soluţie inedită, uşor de realizat şi cu eficienţă maximă, ideală dacă suntem plecaţi de acasă pentru o perioadă mai lungă de timp.

Pasul 1

Pentru fiecare ghiveci avem nevoie de o bucată de sfoară groasă pe care o vom îngropa la unul din capete în ghiveci, cât mai aproape de rădăcina.

Pasul 2

Celălalt capăt al sforii îl vom introduce într-o sticlă cu apă. Dacă planta are nevoie de mai multă apă, puteţi adăuga mai multe sfori.

Pasul 3

Sfoara va absorbi apa din sticlă pe toată lungimea ei şi va ajunge chiar la rădăcinile plantei care nu va mai suferi din cauza lipsei de apă.

Rezultatul? Nu va mai trebui să rugăm pe nimeni să aibă grijă de plantele noastre atunci când lipsim mai mult de acasă.

Distribuiţi tuturor prietenilor şi familiei această soluţie pe cât de simplă, pe atât de eficientă!

Ţi-a plăcut acest articol?