LiveBiz
O fetiţă de 7 ani salvează pisica pe care adulţii erau mult prea îngroziţi chiar şi numai să o privească

O fetiţă de 7 ani salvează pisica pe care adulţii erau mult prea îngroziţi chiar şi numai să o privească

LiveBiz » Animale » O fetiţă de 7 ani salvează pisica pe care adulţii erau mult prea îngroziţi chiar şi numai să o privească

Animalele vin pe lume în toate formele, dimensiunile şi culorile. De asemenea, este de la sine înţeles că toate arată foarte diferit.

Putem fi de acord că pisicile sunt speciale aşa cum sunt, totuşi există anumite exemplare care nu au avut o viaţă uşoară şi pot să nu fie atât de „atrăgătoare” privirilor noastre.

Acesta este şi cazul lui Gülümser, o pisică fără stăpân din Istanbul, Turcia, care a dus o viaţă pe care niciun animal nu ar trebui să o trăiască vreodată.

Din momentul în care Gülümser a venit pe lume, aceasta a locuit în mijlocul gunoaielor şi murdăriei de pe străzile aglomerate ale oraşului Istanbul. Primele patru săptămâni din viaţă ea a strigat constant după ajutor. Dar deşi mulţi au venit să se uite la ea, nimeni nu a făcut nimic concret pentru a o ajuta.

Gülümser, care înseamnă „cea care zâmbeşte întotdeauna” în limba turcă, era desfigurată – gura îi era ruptă, îi lipsea o ureche, abia mai avea limbă, iar faţa îi era plină de viermi şi căpuşe.

Arăta atât de neobişnuit, încât curând a devenit cunoscută sub numele de „pisica monstru”.

Nimeni nu era dispus să salveze biata creatură si aruncau cu pietre în ea – până într-o zi, când o fetiţă de 7 ani a auzit strigătele disperate ale pisicii.

Fetiţa s-a apropiat şi a descoperit-o ascuzându-se de frică într-un tomberon.

Ea a vrut imediat să o ajute şi a insistat să ia pisicuţa acasă. Tatăl acestei fetiţe este medic şi a decis să încerce să trateze bietul animal. Şi aşa a început lungul drum de recuperare pentru micuţa Gülümser.

Gülümser a primit medicamente, alimente, dragoste şi intervenţii chirurgicale reconstructive atât de necesare.

Uimitoarea transfomare

Beneficiind de multă dragoste şi îngrijiri, încet, încet, mica pisica a început să se transforme. Era plină de curaj şi hotărâre.

Doar priviţi-o cum arată acum – este o felină superbă, trăind o viaţă fericită într-un cămin permanent – toate acestea mulţumită unei fetiţe cu o inimă de aur.

Toate animalele merită să fie îngrijite şi iubite. Chiar nu era cazul ca o fetiţă de şapte ani să ne reamintească asta!

Ce transformare incredibilă! Cazul ei atinge orice coardă sensibilă.

Distribuiţi această poveste dacă sunteţi de acord că această fetiţă are o inimă uriaşă.

Ţi-a plăcut acest articol?