LiveBiz
Căpitanul avionului îşi salută mama în timpul unui zbor: „Eşti cea mai bună mamă din lume”

Căpitanul avionului îşi salută mama în timpul unui zbor: „Eşti cea mai bună mamă din lume”

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Căpitanul avionului îşi salută mama în timpul unui zbor: „Eşti cea mai bună mamă din lume”

Mama şi fiul împart în mod natural o legătură foarte intensă de-a lungul vieţii şi este normal ca la vârsta adultă copiii să vrea să răsplătească toată dragostea şi grija părinţilor de fiecare dată când au ocazia. Acest lucru este valabil mai ales dacă părintele a depus toate eforturile pentru copilul său. La fel s-a întâmplat şi atunci când un bărbat ajuns în punctul maxim al carierei a ţinut cu tot dinadinsul să-i mulţumească în mod public mamei sale. Videoclipul în care un pilot de avion îşi laudă mama în faţa tuturor pasagerilor, a devenit viral tocmai din acest motiv.

imagine: Youtube / Michelle A

„Eşti cea mai bună mamă din lume” a spus pe un ton duios căpitanul care avea misiunea de a-i duce pe toţi pasagerii acelui zbor la destinaţie. Michelle A., pilotul avionului, a vrut să-şi surprindă mama, despre care ştia că se află pe lista de pasageri, rostind în microfon un mesaj cu totul impresionant. Surpriza a fost totală, deoarece mama pilotului nu avea nicio idee că urma să primească o asemenea declaraţie în faţa tuturor.

imagine: Youtube / Michelle A

Totul s-a întâmplat în mijlocul anunţurilor de rutină: „La bord este un pasager special”, a spus căpitanul. Şi adevărul este că printre pasagerii acelui zbor se afla şi mama lui, care în trecut fusese însoţitoare de bord pentru o companie aeriană acum dispărută numită Capital Airlines şi fuzionată cu actuala United Airlines.

În anunţul special, fiul femeii este auzit întrebând: „Dacă ai fost însoţitoare de bord la Capital Airlines, ai putea ridica mâna?” Femeia s-a simţit nominalizată, dar era destul de confuză cu privire la ceea ce se întâmplă de fapt; ridică mâna zâmbind, apoi căpitanul adăugă: „Pentru că fiul tău vrea să-ţi spună că eşti cea mai bună mamă din lume”. În acel moment, toţi pasagerii prezenţi au început să aplaude scena emoţionantă la care tocmai fuseseră martori.

„Cred că o să plâng”, spune femeia în mijlocul aplauzelor venite din partea pasagerilor. Întreaga scenă a fost înregistrată de nora femeii şi totodată soţia căpitanului, care a ieşit apoi din cabină să-şi îmbrăţişeze şi să-şi sărute mama.

Un gest de mare afecţiune faţă de un părinte!

Ţi-a plăcut acest articol?