LiveBiz
Câinele dă peste o cutie cu pisoi abandonaţi în pădure şi decide să-şi alerteze stăpâna pentru a-i salva

Câinele dă peste o cutie cu pisoi abandonaţi în pădure şi decide să-şi alerteze stăpâna pentru a-i salva

LiveBiz » Animale » Câinele dă peste o cutie cu pisoi abandonaţi în pădure şi decide să-şi alerteze stăpâna pentru a-i salva

Un Husky siberian în vârstă de trei ani pe nume Banner, este un câine de terapie pentru stăpâna sa, Whitney Braley care suferă de PTSD (Sindromul de stres posttraumatic) și are adesea atacuri de anxietate. Banner este întotdeauna lângă femeie pentru a o ajuta să se calmeze.

De asemenea, detectează migrenele, tensiunea arterială crescută și scăzută, încetinește bătăile inimii lui Braley și o îndepărtează de mulțime, printre multe alte lucruri.

Banner este extrem de loial şi iubeşte să ajute toate creaturile, nu doar oamenii. Când Banner a descoperit câţiva pisoi care aveau mare nevoie de ajutor, a condus-o pe Braley la ei în pădure.

Confuză, Braley îl privea pe Banner dând roată unei cutii de carton lăsate în mijlocul pădurii. Braley a deschis uşor cutia şi Banner a băgat imediat capul în interior pentru a scoate ceva.

În gura lui Banner era un pisoi! Micuţa creatură fusese îndesată în cutie alături de şase fraţi de-ai săi.

Nu se ştie exact cum au ajuns acolo, dar Braley suspectează că cineva i-a închis în acea cutie şi i-a lăsat acolo să moară, crezând că nimeni nu îi va găsi vreodată.

Pisoii nu scoteau niciun sunet, aşa că Braley s-a temut că ajunsese prea târziu; dar din fericire, pe lângă faptul că tremurau de frig, toţi pisoii erau în viaţă.

„Habar n-am cum de ştia Banner că sunt acolo”, a declarat Braley pentru Good Times. „Pisoii tremurau de frig şi nu făceau niciun zgomot. Dar Banner cumva şi-a dat seama. Este un adevărat erou. Dacă nu ar fi găsit pisoii, toţi ar fi murit.”

Braley a dus puii acasă pentru a-i hrăni, îngriji şi a se asigura că vor creşte mari şi puternici. Dar nu fără ajutorul lui Banner. Banner este atât de amabil cu pisoii şi a început să se comporte cu aceştia de parcă ar fi puii lui.

Îi priveşte cu atenţie, ba chiar îi îmbrăţişează şi trage un pui de somn cu ei ori de câte ori are ocazia.

Datorită instinctelor şi înţelepciunii lui Banner, aceşti pisoi au primit o nouă şansă la viaţă şi, în cele din urmă, toţi vor fi adoptaţi şi vor ajunge în sânul unor familii iubitoare!

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate