LiveBiz
Câinele care se joacă în ploaie fericit ne amintește tuturor despre lucrurile importante din viață

Câinele care se joacă în ploaie fericit ne amintește tuturor despre lucrurile importante din viață

LiveBiz » Animale » Câinele care se joacă în ploaie fericit ne amintește tuturor despre lucrurile importante din viață

Trăim într-o lume în care există din ce în ce mai multe dispozitive electronice, reţele sociale, jocuri video şi nenumărate opţiuni de divertisment.

Dar uneori uităm că una dintre cele mai bune modalităţi de a ne bucura de timpul liber este pur şi simplu să-l împărtăşim cu cei dragi. Sau să petrecem puţin timp în aer liber pentru a ne reconecta cu natura.

Dacă aveţi nevoie de un memento, aruncaţi o privire la acest căţel adorabil. Un bărbat pe nume Steven Ortiz se afla pe stradă când a văzut ceva care l-a emoţionat şi i-a adus aminte că fericirea vine din lucrurile simple.

Ploua foarte tare şi oamenii căutau orice formă de acoperiş pentru a se adăposti.

Toţi, cu excepţia unui căţeluş maro, care se afla pe stradă pentru a se bucura de ceea ce îi place cel mai mult în lume: apa de ploaie.

„Dacă toţi oamenii ar avea acea inocenţă, lumea ar fi cu siguranţă mai bună” – a comentat un utilizator de internet.

Patrupedul sare dintr-un loc în altul și pare extrem de fericit. Este evident că îi place la maxim să se bucure de ploaie…

Căţeluşul asemănător unui boxer apelează la toată energia de care dispune pentru a se distra şi a se simţi bine.

Imaginile sunt adorabile.

Videoclipul durează doar 36 de secunde, dar este suficient să ne amintim cât de frumos este să te joci în ploaie. Ceva ce mulți dintre noi am uitat de-a lungul anilor.

Steven a decis să publice filmarea împreună cu o reflecţie despre animale şi cât de mult merită să primească dragoste şi un tratament bun.

„Şi să cred că sunt încă tratate ca şi cum nu ar avea sentimente. Sunt fiinţe pur emoţionale, chiar mai mult decât noi.” – a spus Steven.

Nu a durat mult până când postarea să devină virală şi mulţi i-au mulţumit lui Steven că a surprins acel moment frumos. Bucuria acelui căţeluş care se joacă în ploaie este o adevărată sursă de inspiraţie.

În mijlocul unor momente dificile, ar trebui să ne oprim întotdeauna câteva secunde pentru a aprecia micile detalii ale vieţii.

 

Y pensar que todavía se los trata como si no sintieran…
Son seres puramente emocionales, incluso más que nosotros …

Publicată de Steven Ortiz pe Joi, 13 august 2020

Ar fi minunat pentru noi toţi să urmăm exemplul acestei frumoase creaturi. Câinii au nevoie în principal doar de îngrijire şi hrană, fiind dispuşi să ne răsplătească cu loialitate, bucurie şi dragoste. Sunt cu adevărat fiinţe speciale de la care noi avem multe de învăţat.

Ţi-a plăcut acest articol?