LiveBiz
O femeie nepoliticoasă decide să înjosească o angajată într-un restaurant de lux – dar nu se aştepta ca acest lucru să se întâmple

O femeie nepoliticoasă decide să înjosească o angajată într-un restaurant de lux – dar nu se aştepta ca acest lucru să se întâmple

LiveBiz » Poveşti de viaţă » O femeie nepoliticoasă decide să înjosească o angajată într-un restaurant de lux – dar nu se aştepta ca acest lucru să se întâmple

Majoritatea persoanelor care lucrează în restaurante, magazine şi cafenele spun: „clientul are întotdeauna dreptate”. Însă acest lucru nu este întotdeauna adevărat, iar femeia lipsită de maniere despre care veţi citi mai jos este un exemplu în acest sens.

Ea şi soţul ei au intrat într-un restaurant şi au umilit o angajată care lucra acolo. Ceea ce nu anticipase însă a fost reacţia şefului acelei unităţi! Citiţi mai jos întreaga poveste…

“Am avut mare noroc să îmi găsesc un loc de muncă la un restaurant de lux. Chiar şi auzind parţial cu urechea stângă şi deloc cu cea dreaptă, patronii mi-au oferit şansa să lucrez acolo. Eu folosesc un aparat auditiv pentru a putea auzi aproape totul clar!

Într-o zi am mers să servesc un cuplu în restaurant şi am avut o surpriză neplăcută.

Eu: Suntem bucuroşi să ne fiţi oaspeţi în restaurantul nostru! Sunteţi gata să comandaţi?

Soţia: Cheamă-ţi şeful! Acum!

Eu: O secundă. Pot să vă ajut?

Soţia: Nu!

Din cauza insistenţelor femeii, a trebuit să merg şi să-l rog pe şeful restaurantului să mă însoţească la acea masă.

Şeful: Bună seara! Cu ce vă pot ajuta?

Shutterstock

Soţia: De ce angajaţii voştri poartă căşti? Sunt pentru a asculta muzică? Am plătit mulţi bani pentru acest concediu şi pentru a mânca aici şi credeţi-mă, serviciul este de proastă calitate.

În acel moment, am simţit literalmente un fior pe şira spinării.

Şeful: Angajaţii noştri ştiu că nu pot folosi căşti. Dacă aţi văzut pe cineva care încalcă această regulă, vă rog să-mi spuneţi. Vă garantez că persoana respectivă va fi concediată imediat!

Soţia: Te rog! E chiar aici.

Femeia arată spre mine.

Şeful: Îmi pare nespus de rău. Acest lucru este, fără îndoială, un comportament inadecvat.

Soţia: Sunt de acord!

Şeful: Vorbeam cu tine, cucoană! Comportamentul tău este inadecvat! Angajata noastră foloseşte un aparat auditiv. Vă rog să părăsiţi restaurantul nostru şi să nu vă mai întoarceţi niciodată!”

Doar pentru că au bani, unii oameni cred că pot să rănească sentimentele celorlalţi, după bunul lor plac. Dar şeful restaurantului i-a dat o lecţie minunată femeii nepoliticoase, care, cu siguranţă, nu va uita niciodată cuvintele acestui om.

Distribuiţi dacă sunteţi de acord cu atitudinea şefului!