LiveBiz
Mama în vârstă de 101 ani îi spune fiului ei să oprească maşina şi motivul este minunat

Mama în vârstă de 101 ani îi spune fiului ei să oprească maşina şi motivul este minunat

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mama în vârstă de 101 ani îi spune fiului ei să oprească maşina şi motivul este minunat

Nu există limită de vârstă în ceea ce priveşte dragostea, fericirea şi reacţiile copilăreşti de uimire.

Este şi cazul unui bărbat pe nume Armand, care a înţeles perfect cât de adevărate sunt aceste vorbe când se afla la volanul maşinii sale, alături de mama sa în vârstă de 101 ani.

Mama l-a rugat să oprească maşina în mijlocul pustietăţii. Armand a fost puţin surprins, dar a reuşit să pornească camera şi să-şi înregistreze mama deschizând uşa maşinii şi ieşind în zăpadă.

Iar ceea ce s-a întâmplat apoi a încălzit nu numai inima lui Armand, ci şi inimile a milioane de oameni din întreaga lume.

După părerea multora, nu suntem niciodată prea bătrâni ca să ne distrăm şi este un aspect numai bun de reţinut pe măsură ce înaintăm în vârstă.

În mare parte, limitările vieţii sunt doar cele pe care noi ni le impunem; chiar şi atunci când ajungi la o vârstă respectabilă, încă eşti capabil să impresionezi o încăpere plină de oameni.

Motivul acestei bătrâne de 101 de ani de a se opri a fost pe cât de simplu, pe atât de încântător – pur şi simplu a vrut să facă bulgări de zăpadă şi să se bucure de vremea minunată de afară.

Este o adevărată bucurie să vedem că această femeie plină de viaţă se distrează atât de frumos. Armand, îţi mulţumim că ai împărtăşit tuturor aceste imagini minunate!

Ţi-a plăcut acest articol?