LiveBiz
Şoferul de taxi acceptă să transporte bunica însoţită de 8 câini abia adoptaţi la destinaţie

Şoferul de taxi acceptă să transporte bunica însoţită de 8 câini abia adoptaţi la destinaţie

LiveBiz » Animale » Şoferul de taxi acceptă să transporte bunica însoţită de 8 câini abia adoptaţi la destinaţie

Dragostea faţă de animale este întotdeauna un sentiment nobil, chiar şi atunci când poate părea un pic excesiv în ochii celor care percep unele gesturi drept ciudate, exprimându-şi dezaprobarea.

Deseori oamenii pun la îndoială faptul că pentru unele persoane aceste creaturi sunt membri cu drepturi depline ai familiei. Animalele te ajută să depăşeşti singurătatea şi îţi umplu viaţa cu bucurie.

Prin urmare, nu ar trebui să fim surprinşi sau să-i criticăm pe cei care aleg să-şi dedice timpul şi resursele financiare câinilor sau pisicilor care le fac viaţa mai frumoasă – până la urmă, cu ce este greşit acest lucru?

Această poveste ne vorbeşte exact despre acest sentiment faţă de prietenii cu patru picioare şi ne dezvăluie un episod care a avut loc recent în Santa Cruz, Bolivia, surprins accidental de un trecător şi publicat ulterior pe Internet. Nu întâmplător imaginile au devenit în scurt timp virale!

Imaginile ne înfăţişează o doamnă în etate, care după ce a adoptat un grup de câini vagabonzi, opreşte un taxi pentru a-i duce la ea acasă. Impresionant nu este doar gestul femeii cu inima de aur, ci şi reacţia bunului samaritean, care, în ciuda situaţiei neobişnuite, acceptă să-i ia pe toţi „pasagerii” în maşina sa.

Un moment cu totul emoţionant este acela în care bunica aşteaptă ca cei 8 câini să se urce pe bancheta din spate a maşinii. Animalele par calme şi disciplinate, aşteptându-şi rândul în mod civilizat.

Cu siguranţă nu este un gest pe care orice şofer de taxi va fi dispus să-l facă, dar se pare că de această dată, din întâmplare, sau din pură coincidenţă, două persoane care iubesc şi respectă enorm câinii s-au întâlnit. Acum, cei opt patrupezi au o casă nouă şi o „mamă” gata să le ofere toată dragostea de care au nevoie.

Distribuiţi acest articol pentru a aduce un omagiu atât bunicii, cât şi omeniei incontestabile a şoferului de taxi!

Ţi-a plăcut acest articol?