LiveBiz
Pisica gestantă apelează la mila poliţiştilor pentru a-şi aduce puii pe lume în siguranţă

Pisica gestantă apelează la mila poliţiştilor pentru a-şi aduce puii pe lume în siguranţă

LiveBiz » Animale » Pisica gestantă apelează la mila poliţiştilor pentru a-şi aduce puii pe lume în siguranţă

O biată pisică fără stăpân, care a rătăcit mai multe ore în jurul unei secţii de poliţie, a mers în cele din urmă la un ofiţer aflat la postul de gardă, mieunând, pentru a-i cere ajutor. Cu toate acestea, nimeni nu şi-a imaginat ce surpriză le pregătise simpatica felină tuturor.

O secţie de poliţie din Pusan, Coreea de Sud, este acum condusă nu de una, ci de o familie de pisici. De când mama-pisică s-a apropiat de un poliţist care lucra acolo, ea a decis să transforme locaţia în casă pentru ea şi cei patru pisoi ai săi.

Frumoasa felină calico iubeşte să-şi însoţească „colegii” în jurul secţiei de poliţie în timpul programului de lucru. Numele ei este Molang şi înseamnă „Nu ştiu/ştim”, deoarece nimeni nu are idee de unde a venit sau câţi ani avea când a apărut în faţa secţiei.

Prima dată când Molang şi-a întâlnit prietenii umani, povestea a fost cam dulce-amăruie. Poliţiştii i-au găsit puii grav răniţi în urma unui accident de maşină în timp ce Molang nu a putut face nimic decât să privească întreaga scenă.

Pisica evazivă s-a întors în cele din urmă câteva luni mai târziu, când aceiaşi poliţişti erau la serviciu. În mod surprinzător, Molang era din nou gestantă.

Dar de data aceasta, ea a decis să rămână şi a adus puii pe lume la postul de gardă.

Toţi cei din secţia de poliţie s-au îndrăgostit de frumoasa blănoasă. Au amenajat o cameră confortabilă pentru viitoarea mamă şi au ajutat-o ​la momentul oportun, tăind cordoanele ombilicale ale puilor.

Felina a devenit mascota secţiei de poliţie. Ea şi puii ei au o casă iubitoare, cu o mulţime de oameni cu care se pot juca, crescând în deplină siguranţă, bine hrăniţi şi sănătoşi.

Cei patru micuţi cresc la secţia de poliţie.

Drept răsplată, familia de pisici „lucrează” alături de ofiţerii de poliţie şi îi ajută la locul de muncă, făcându-le zilele mai frumoase.

Un ofiţer de poliţie spune „Mulţumesc mult” mamei-pisică pentru contribuţia ei.

Un altul se ocupă de unul dintre pui, în timp ce mama tocmai a luat o pauză.

Ori de câte ori poliţiştii le dau cutii de carton, pisoii le transformă în culcuşurile lor preferate.

Aceste animale drăguţe au devenit cea mai îndrăgită familie de pisici din ţară.

Ţi-a plăcut acest articol?