LiveBiz
Un grup de femei a creat un cămin pentru câinii străzii, astfel încât să aibă un loc unde să mănânce şi să doarmă

Un grup de femei a creat un cămin pentru câinii străzii, astfel încât să aibă un loc unde să mănânce şi să doarmă

LiveBiz » Animale » Un grup de femei a creat un cămin pentru câinii străzii, astfel încât să aibă un loc unde să mănânce şi să doarmă

Un grup de femei din Mexic a decis să facă un cadou cu totul special mai multor creaturi care, suferind în tăcere pe stradă, aveau mare nevoie de ajutor.

Anunţ

Vorbim, desigur, despre câinii fără stăpân. Ei duc o viaţă dificilă, fiind uitaţi, neglijaţi şi adesea ajungând în situaţii care îi pun în pericol zi de zi. Pentru ei, Fondazione Ayudar x Ayudar a decis să acţioneze. Grupul Rescatistas Unidos de Matamoros – Tamaulipas, format în mare parte din femei, a decis să creeze un adevărat hotel pentru prietenii noştri cu patru picioare mai puţin norocoşi. Locaţia este finanţată în totalitate prin donaţii voluntare făcute asociaţiei de oameni cu inimă bună.

Astfel, zeci de câini forţaţi să trăiască pe străzi şi să confrunte cu mari dificultăţi, pot acum să se simtă iubiţi, îngrijiţi şi în siguranţă, datorită condiţiilor puse la dispoziţie de ajutoarele lor generoase, care, evident, nu i-au lăsat fără o doză bună de răsfăţ şi atenţie.

Publicată de Ayudar x Ayudar – Rescatistas Unidos pe Sâmbătă, 14 decembrie 2019

Iniţiativa s-a dovedit a fi un succes şi a primit multe aprecieri din partea iubitorilor de animale. Pe reţelele de socializare, utilizatorii de internet au profitat de ocazie pentru a lăuda reuşita celor de la United Rescatistas. Datorită iniţiativei lor, aceste femei au reuşit să facă multe, arătând că până şi un câine vagabond este o creatură care merită atenţie şi demnitate. La urma urmei, cele mai frumoase gesturi sunt cele care vin din inimă şi nu cer nimic în schimb, trecând dincolo de orice egoism.

Ţi-a plăcut acest articol?