LiveBiz
Pisicuţa orfană devine cea mai bună prietenă cu o purceluşă salvată, iar imaginile sunt de o drăgălăşenie rară

Pisicuţa orfană devine cea mai bună prietenă cu o purceluşă salvată, iar imaginile sunt de o drăgălăşenie rară

LiveBiz » Animale » Pisicuţa orfană devine cea mai bună prietenă cu o purceluşă salvată, iar imaginile sunt de o drăgălăşenie rară

Faceți cunoștință cu Laura, purceluşa salvată dintr-o fermă de carne și cu cea mai bună prietenă a ei, Marina, o pisicuţă orfană cu nevoi speciale. Cele două animale s-au întâlnit pentru prima dată la „Santuario Igualdad Interespecie”, un adăpost pentru necuvântătoarele ce suferă de diverse afecţiuni situat în Santiago, Chile.

Anunţ

Marina a fost abandonată pe stradă de către mama ei pentru că era bolnavă şi avea ochii plini de puroi. Din fericire, o persoană cu suflet bun a luat-o şi a dus-o la adăpostul chilian, salvându-i viaţa.

Voluntarii au făcut tot ce le-a stat în puteri să o ajute, aşa că şi-a revenit repede. Mica pisică chiar a început să se joace cu îngrijitorii şi animalele din adăpost. La scurt timp după aceea, Marina a cunoscut-o pe Laura, iar acum sunt cele mai bune prietene.

Laura a venit pe lume pentru a putea fi sacrificată, dar, din fericire, voluntarii au salvat-o dintr-o fermă ce activează în industria cărnii. Când a ajuns la sanctuar, tremura de frică. Cu toate acestea, Marina a ajutat-o ​​să se calmeze şi să se adapteze la noua ei viaţă.

Cele două prietene au găsit alinare una în braţele celeilalte şi împărtăşesc cea mai neobişnuită şi frumoasă prietenie. Se joacă, se îmbrăţişează, dorm împreună şi se protejează reciproc. Chiar şi atunci când nu dorm împreună, rămân apropiate, aşa cum ar trebui să fie două bune bune prietene. Ori de câte ori Laura doarme, Marina acţionează ca ceasul deşteptător. Iar Laura îi întoarce întotdeauna favoarea.

Povestea acestor două animăluţe ne arată că, deşi provin din medii complet diferite şi aparent nu au nimic în comun, au avut capacitatea de a stabili o prietenie minunată.

Puteţi vedea cât de puternică este legătura dintre cele două vieţuitoare în videoclipul de mai jos.

Ţi-a plăcut acest articol?