LiveBiz
O văcuţă neglijată este salvată şi acum trăieşte viaţa pe care o merită

O văcuţă neglijată este salvată şi acum trăieşte viaţa pe care o merită

LiveBiz » Animale » O văcuţă neglijată este salvată şi acum trăieşte viaţa pe care o merită

În urmă cu zece ani, Patricia și soțul ei s-au mutat din oraș în mediul rural al Camanducaia, Brazilia, unde au puz bazele „Santuário Vale da Rainha”.

Fiind oameni cu inimi de aur, cei doi au încercat să salveze cât de multe animale au putut pentru că au crezut că aceasta este o modalitate bună şi onestă de a ajuta.

Deşi nu au avut niciun ajutor, nu s-au simţit niciodată singuri. Nimeni şi nimic nu i-a putut împiedica să ofere acestor animale o a doua şansă la viaţă.

Una dintre vieţuitoarele salvate a fost Gaia, o văcuţă abandonată găsită în stare deplorabilă. Avea o mulţime de cicatrici şi coada ruptă. Nu se putea ridica sau se mişca, fiind complet epuizată.

Transferul ei la acel moment a reprezentat o adevărată provocare pentru că salvatorii nu voiau să o rănească şi mai mult.

Odată ajunsă în adăpost, văcuţa a început imediat tratamentul. Drept urmare, câteva luni mai târziu a reuşit să stea singură în picioare şi chiar a putut să facă primii paşi. În acele momente, legătura dintre Patricia şi Gaia a devenit şi mai puternică.

După ce şi-a recăpătat sănătatea, Gaia a început să se bucure de viaţa pe care o merita.

Gaia ne-a învăţat o lecţie grozavă: „Există speranţă chiar şi atunci când crezi că nimic nu mai este posibil”.

Pentru fi la curent cu Gaia şi cu toate celelalte acţiuni de salvare de la „Santuário Vale da Rainha”, vizitaţi contul lor de Instagram.

Descoperiţi mai multe despre această poveste urmărind videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?