LiveBiz
Asistenta adoptă un copil respins de peste zece ori: „Nu e copilul pe care l-am ales, ci cel pe care mi l-a dat Dumnezeu”

Asistenta adoptă un copil respins de peste zece ori: „Nu e copilul pe care l-am ales, ci cel pe care mi l-a dat Dumnezeu”

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Asistenta adoptă un copil respins de peste zece ori: „Nu e copilul pe care l-am ales, ci cel pe care mi l-a dat Dumnezeu”

Soarta a vrut ca două suflete să se întâlnească, iar acum sunt de nedespărţit. Este vorba despre o asistentă din Sao Paulo, Brazilia, care a decis să adopte un copil abandonat de mama lui într-un spital, un îngeraş pe care nimeni nu-l dorea pentru că avea grave probleme de sănătate.

Dar prin gestul său minunat, această femei avea să descopere mai târziu că schimbase pentru totdeauna nu doar soarta acestui copil adorabil, ci şi propria ei viaţă. Iată povestea lor:

Anunţ

Publicată de Leinimar Cruz pe Sâmbătă, 4 august 2018

Asistenta medicală se numeşte Leinimar de Farias Cruz şi este din Sao Paulo, Brazilia. La spitalul în care lucrează, destinul i l-a scos în cale pe micuţul Paulo Henrique, născut prematur într-o familie cu mari probleme: mama este dependentă de droguri şi a născut în luna a şaptea prin cezariană de urgenţă. Naşterea prematură a bebeluşului a condus la o formă severă de displazie bronhopulmonară, o afecţiune caracterizată prin modificări ale funcţiei respiratorii la nou-născuţi.

Leni era persoana însărcinată cu verificarea şi schimbarea tubului micuţului Paulo, aşa că de-a lungul timpului a stabilit o legătură minunată cu el. După transferul său într-o secţie specială, femeia a continuat să îl viziteze de fiecare dată când putea, chiar şi în weekend. Când băieţelul a împlinit cinci ani, Leni a decis că trebuie să facă tot posibilul să-l adopte.

Publicată de Leinimar Cruz pe Sâmbătă, 14 martie 2020

Paulo Henrique avea, de asemenea, probleme de vorbire. Aşa că Leni ştia că, dacă va reuşi să-l adopte, îi va schimba viaţa: „În inima mea eram sigură că îl voi primi ca propriul meu fiu. Habar n-aveam cum voi putea avea grijă de el, trezindu-mă la 4:50 dimineaţă pentru a merge la muncă şi venind acasă la sfârşitul zilei, iar el să stea singur şi fără asistenţă. Îmi amintesc că i-am spus lui Dumnezeu că, dacă mi-l va aduce pe Paulo, îl voi face să se simtă ca acasă”.

În cele din urmă, în martie 2020, Leni a reuşit să-l adopte oficial pe micul Paulo Henrique, care îşi revine încet, învaţă să vorbească şi sănătatea să se îmbunătăţeşte în mod constant. Acum, că şi-a găsit o mamă adoptivă care îl iubeşte foarte mult, Paulo ştie că nu are nevoie decât de dragostea ei pentru a deveni un copil normal.

Ţi-a plăcut acest articol?