LiveBiz
Fetiţa poartă câinele pe umeri 2 kilometri şi jumătate prin zăpadă: trebuia neapărat să-l vadă un veterinar

Fetiţa poartă câinele pe umeri 2 kilometri şi jumătate prin zăpadă: trebuia neapărat să-l vadă un veterinar

LiveBiz » Animale » Fetiţa poartă câinele pe umeri 2 kilometri şi jumătate prin zăpadă: trebuia neapărat să-l vadă un veterinar

Am fi în stare de orice pentru ca prietenii noştri cu patru picioare să se simtă bine. Acest lucru nu este ceva nou: oricine are un animal de companie acasă îl tratează şi îl consideră un membru cu drepturi depline al familiei; nu contează că are patru picioare, este blănos, are coadă şi nu poate vorbi, animalul nostru de companie este capabil să-şi exprime toată afecţiunea faţă de fiinţele umane pe care le iubeşte, ca niciun alt animal de pe planetă. Din acest motiv, am face totul pentru binele lor, la fel cum a făcut şi această fetiţă tandră, protagonista poveştii pe care urmează să o descoperiţi mai jos.

Imagine: Ogun Ozturk / Facebook

Micuţa Cemre Su Türköz, o fată din Turcia, a trebuit să ia o decizie curajoasă pentru vârsta ei; ştia foarte bine că patrupedul său, Pamuk, se simţea rău de zile întregi, dar nu ştia cum să facă să ajungă cu el la cel mai apropiat veterinar; Cu toate acestea, o turnură neaşteptată a situaţiei avea să schimbe planurile copilei: o zăpadă abundentă a acoperit satele şi drumurile care duceau la cabinetul medicului veterinar, în timp ce Pamuk avea nevoie de îngrijiri de urgenţă: ce credeţi că a făcut micuţa Cemre?

Imagine: Ogun Ozturk / Facebook

Fetiţa nu a fost descurajată de neplăcerile cauzate de acea zăpadă şi a decis să facă tot posibilul pentru a-l duce pe Pamuk la veterinar; aşa că l-a înfăşurat într-o pătură şi l-a purtat literalmente doi kilometri şi jumătate pe umeri , până la clinica veterinară de care avea atât de multă nevoie.

Medicul veterinar Ogün Öztürk, văzând acea scenă, a fost profund impresionat: “Când i-am văzut pentru prima dată, am fost foarte surprins şi emoţionat. Fetiţa şi-a înfăşurat câinele şi mi l-a adus în spate. Când Cemre a aflat că Pamuk se va însănătoşi, a fost foarte bucuroasă . Acum se joacă din nou, este sănătos şi fericit alături de stăpâna lui. M-a bucurat foarte mult că o fetiţă de 8 ani s-a comportat aşa şi că are o inimă atât de iubitoare. Faptul că un copil prezintă acest comportament îmi redă speranţa în umanitate; cu tot ce se întâmplă în lume, există încă speranţă . Cemre ne-a arătat că singurul lucru care contează în lume este ‘iubirea'”.

Imagine: Ogun Ozturk / Facebook

Bineînţeles că Ogun nu o putea lăsa pe fetiţă să se întoarcă singură cu câinele în spate în sat; temperaturile scăzute şi zăpada care îngreuna deplasarea l-au făcut pe medicul veterinar să-şi ofere imediat ajutorul; cel puţin i-a oferit o călătorie înapoi în satul său şi s-a asigurat că atât Cemre, cât şi micuţul Pamuk se simt bine şi că ajung acasă în siguranţă.

Şi aşa a fost, fetiţa nu va înceta niciodată să-i mulţumească medicului veterinar amabil care i-a tratat câinele preferat şi care nu a vrut absolut nimic în schimb. Iubirea pe care copilul o arătase faţă de prietenul ei cu patru picioare era cel mai bun mod în care i-ar fi putut plăti.

Imagine: Ogun Ozturk / Facebook

Felicitări pentru gestul minunat al acestui generos medic veterinar şi lui Cemre, care a mers mai mult de 2 km pe zăpadă pentru a avea grijă de loialul său prieten cu patru picioare.

Aceasta este iubire necondiţionată!

Ţi-a plăcut acest articol?