LiveBiz
Acest câine de 12 ani a adoptat un pisoi orfan: a fost dragoste la prima vedere între cei doi

Acest câine de 12 ani a adoptat un pisoi orfan: a fost dragoste la prima vedere între cei doi

LiveBiz » Animale » Acest câine de 12 ani a adoptat un pisoi orfan: a fost dragoste la prima vedere între cei doi

Când vine vorba de un animal aflat în dificultate, nicio rasă nu poate împiedica stabilirea celei mai improbabile prieteni. Faptul că pisicile şi câinii nu s-au înţeles niciodată prea bine este un stereotip destul de comun, care din fericire nu reflectă realitatea 100%. Într-adevăr, poate exista o coexistentă paşnică între câine şi pisică dacă ştii cum să o abordezi. Dar când vine vorba de un nou-născut, totul devine şi mai simplu: Când stăpâna lui Paxton, un Labrador de 12 ani, l-a adus acasă pe Polly, un pisoi orfan, câinele s-a îndrăgostit imediat de această creatură neajutorată.

Imagine: licking Polly clean

Morgan McKenzie auzise un mieunat sfâşietor când se plimba pe proprietatea sa din Delaware, SUA: un pisoi de doar două zile, cu ochii încă închişi şi cu urechile îndoite, se afla într-o mică groapă săpată în pământ. Mckenzie nu s-a dus să ia animalul, crezând că mama lui va sosi mai devreme sau mai târziu, dar s-a înşelat; seara, femeia s-a dus să verifice din nou în acelaşi loc şi pisoiul era încă acolo, vizibil cu probleme. Femeia l-a adus apoi acasă pentru a-l ajuta.

Imagine: licking Polly clean

Pisoiul era atât de mic, încât Mckenzie l-a numit Polly, în cinstea lui Polly Pocket. Femeia i-a făcut mai întâi o baie binemeritată, fiindcă era acoperit de purici. Odată curăţat, Mckenzie a lăsat-o pe Paxton, bătrâna ei căţeluşă, să se cunoască cu micul Polly: a fost dragoste la prima vedere. Adorabila căţea l-a îndrăgit pe Polly din primul moment – după fiecare raţie de lapte, Paxton s-a asigurat că linge şi curăţă micuţul pisoi, care în primele 5 săptămâni de viaţă a avut o vedere foarte limitată. În ciuda acestui fapt, putea auzi paşii grei ai lui Paxton şi se deplasa cum putea în acea direcţie.

Imagine: licking Polly clean

Pisoiul a crescut alături de Paxton şi uneori Mckenzie se întreabă dacă Polly ştie că este o felină. Pentru el, de când a venit pe lume, totul a decurs cât se poate de normal. Polly are acum cinci luni şi a devenit fratele mai mic al lui Paxton. Cei doi încă se iubesc şi se joacă împreună… şi nici că ar putea fi mai fericiţi!

Ţi-a plăcut acest articol?