LiveBiz
Tripletele refuzau orice interacţiune cu ceilalţi copii din şcoală; Apoi profesorul descoperă motivul lor sfâşietor

Tripletele refuzau orice interacţiune cu ceilalţi copii din şcoală; Apoi profesorul descoperă motivul lor sfâşietor

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Tripletele refuzau orice interacţiune cu ceilalţi copii din şcoală; Apoi profesorul descoperă motivul lor sfâşietor

Când Haley, Kassidy şi Sierra au sosit la Valley High School din Las Vegas, fetelor nu părea să le pese prea mult de şcoală.

Tripletele erau mereu în poziţie defensivă faţă de profesori, consilieri şi persoanele autoritare în general. Ele au rămas unite, adesea lipseau de la şcoală, iar rezultatele lor la examene erau devastatoare.

Dar, în loc să le întoarcă spatele, conducerea Valley High School a decis să înscrie tripletele în programul denumit GEAR UP.

GEAR UP este un proiect destinat să ajute elevii cu venituri mici să-şi dezvolte abilităţile, să fie încurajaţi şi să se pregătească pentru a reuşi în învăţământul superior.

Cu cât tripletele s-au simţit mai în siguranţă alături de personalul GEAR UP, cu atât mai mult rezultatele lor s-au îmbunătăţit.

În cele din urmă unul dintre profesori a aflat despre situaţia teribilă a celor trei surori – şi era mai îngrozitoare decât oricine şi-ar fi putut imagina.

Youtube / Fox5

Tripletele şi-au pierdut mama pe când aveau doar 3 ani. Tatăl lor a fost trimis la închisoare când fetele erau în clasa a 6-a.

Haley, Kassidy şi Sierra s-au mutat la bunica lor unde adesea sufereau de foame. Din moment ce bunica lor nu vedea rostul sistemului de educaţie, fetele nu au mers la şcoală până la vârsta de 8 ani.

Youtube / Fox5

Când tatăl lor a fost eliberat din închisoare, tripletele s-au mutat înapoi cu el. Dar se întâmpla uneori ca bărbatul să plece de acasă şi să-şi lase fetele singure timp de câteva săptămâni.

În cele din urmă, tatăl a fost decăzut din drepturile părinteşti, iar fetele au ajuns din nou în grija bunicii, care a fost teribil de neglijentă. Tripletele şi-au petrecut porţiuni din viaţă fără adăpost, fără hrană, îmbrăcăminte şi posibilitatea de a ajunge la şcoală.

Youtube / Fox5

Dar, cu ajutorul profesorilor GEAR UP, fetele au reuşit să treacă peste pierderea părinţilor şi lipsa unui adăpost.

Iar apoi, lucrurile au devenit din ce în ce mai bune.

Cu multă muncă şi perseverenţă, fetele şi-au croit drum prin liceu, până la absolvire!

Toate cele trei fete şi-au menţinut notele bune în timp ce participau la numeroase activităţi şcolare şi lucrau ca „minori fără însoţitori”.

Youtube / Fox5

Dar asta nu era tot.

Echipa FOX5 Surprise a decis să intervină şi să surprindă fetele la ceremonia lor de absolvire.

Povestea lor uimitoare de supravieţuire a inspirat echipa FOX5 să fie acolo în secret cu ocazia cele mai importante zile din viaţa fetelor.

Facebook

În videoclipul de mai jos, tripletele Yeckes sunt trase deoparte după ce primesc diplomele… apoi sub privirile întregii şcoli au parte de surpriza vieţii lor.

Depăşind pierderea ambilor părinţi şi toate celelalte greutăţi care le-au marcat viaţa, Tripletele Yeckes au sfidat orice aşteptare.

Perseverenţa lor merită toate aprecierile…

Distribuiţi acest articol cu prietenii voştri de pe Facebook şi ajutaţi-ne să răspândim povestea incredibilă a lui Haley, Kassidy şi Sierra.